Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nemela by ted Vase partaje, po volebni vyprasku, resit spis vlastni preziti, nez kolem sebe - jak je u KSCM obvykle - jen sproste plivat?

1 0
možnosti

L94u10k62a21s 78F45i47k77r

15. 10. 2020 19:28

Dost bylo komousu - moralniho odpadu spolecnosti.

3 1
možnosti

Tak tak. Ještěže ty těmi svými výlevy naopak inteligencí přímo oplýváš.

1 0
možnosti

P73e57t69r 91B29u30r23i76a68n

15. 10. 2020 19:26

Obchod by neměl být účelem sám o sobě, ale měl by být naopak prostředkem k dosažení prosperity, spravedlivých pracovních podmínek a udržitelného ekonomického rozvoje a odstranění diskriminace. Při uzavírání smluv je proto nutné brát v potaz především práva zaměstnanců a zvažovat dopad smluv na jejich pracovní podmínky,...

Zdroj: https://konecnakaterina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759022

Panebože...to jsou fakt nebetyčné hlouposti...a zároveň velmi nebezpečné jako všechno, co lidem podsouvají komunisté.

5 0
možnosti
Foto

V Bangladesi jsem pracoval. Elektrarna Meghnaghat. Nekteri mistni delnici byli preplaceni, jejich prace nestala ani za tech par Taka, co dostali. Zato nekteri mistni remeslnici (rezbari, kamenici) odvadeli skvelou praci. Doporucuji si tam zajet, ale pozor, je to uplne jiny svet nez znate, nase pravidla tam neplati, EU tam nic neznamena a nikoho tam nezajima. Navic to neni hezka zeme. Totalni korupce, extremni znecisteni a prelidneni. Lidsky zivot tam nema velkou cenu a pro nekoho jako pani Konecna by vylet do stare Dhaky nemusel bez ochranky dopadnout dobre a nedelam si legraci. Pozor na rezaty hlavy. To byvaji fanatici, co byli v Mecce a belochy nesnasi. Tak hodne stesti pri vyletu do tretiho sveta.

1 0
možnosti
Foto

A národní korporace vám nevadí? Ty jsou lepší?

7 0
možnosti

Tak , já pevně věřím,že lidé,kteří se tak vehementně vymezují proti paní Konečné, zřejmě neporozumněli tomu,co chtěla autorka sdělit,oni už předem rozhodli,že je to hloupost, vždyť to píše komunistka,že paní Jandová ?

0 6
možnosti
Foto

Já jsem o tom nerozhodla předem. Ale až po přečtení.

Titulku ;-D

3 0
možnosti
Foto

Vám komoušům vážně není pomoci. Ale co, vaše starost. A naše radost!;-D

5 2
možnosti

Téma zabírá - Zrovna včera, se u řezání dřeva podobně vyjadřoval i můj soused ! Taky mu to leží v hlavě ! Proč ovšem nezůstat doma ... ?

Kde je podpora českých, rodinných farem, zemědělců ? Těm, kterým jsou určovány dotace z EU ? Proč jsme raritou ? Tím, že bývalé plochy JZD, jsou ještě větší ! Více ploch = Více dotací = Více zničené půdy ! Proč KSČm podporuje Velkostatkáře, který neposiluje Státní kasu odvodem daní ? Dlouhodobě nefiguruje v TOP 20 plátců ! Z této kasy pak kýžené - důchody, zdravotnictví, školství a další potřebné ...

Nebylo by rozumné, vyměnit nadpis - "Dost bylo politiky ve prospěch jedné tuzemské korporace" ... ? :-)

10 0
možnosti

Může někdo věřit zájmu o lidská práva člence strany, která u nás podporuje svého úhlavního třídního nepřítele - buržoazistu ve vedení vlády? No jo, když jde o koryta, jde ideologie stranou. Myslím, že voliči dali nedávno jasně najevo, co si o současných českých komunistech myslí.

17 0
možnosti
Foto

Fakt si myslíte, že bylo ku prospěchu věci omezování mezinárodního obchodu s SSSR pod záminkou existence gulagů?

0 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik