Diskuse

Jugoslávie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Máte nějaké popletené kalendáře. Dovoluji si upozornit, že je březen 2022. Válečný zločinec se Vám utrhl ze řetězu. Proč píšete o Jugoslávii? Mj. Miloš Zeman bombardování schválil. Udělal to přesně jako s Putinem. Schválil - litoval. Podporoval - proklel. Ostatně jako s KSČ - Vstúpil - vystúpil. Taky má zmatené kalendáře. O r. 1968 vždy spolehlivě mlčí. Další zase, že šlo o údobí zvýšených dopravních nehod. Můžete jít dále. K párání Polska, o Patku, o Katyni. Těch hrůz z Kremlu je nepřeberné množství. Proč Vás zaujala Jugoslávie. Oteplení, na dovolenou? Vrátíte se, nebudete emigrovat jako za starých časů? Tady je již svoboda. Rudým kožcům už pšenika moc nekvete. Vidím to na 2% hektarové výnosy ! :-)

18 2
možnosti
MB

Josefe, vidím dobré symboly. Tedy s Kateřinou jedete do Jugošky taky. Nezapomeňte na Indulonu a deku. Směňte Rubl za 10 Kč. Nafukovací lehátko, přirozeně s sebou. Valuty do ponožky, tam to nenajdou ... :-)

10 1
možnosti
Foto

J76a58n 42A71n87d58r93l31e

23. 3. 2022 19:43

Nooo, pekne nam tady soudruzka zhudebnila kremelske noticky

10 3
možnosti
JV

J19a87n 91V48l18k

23. 3. 2022 19:28

Když kobyla dodělává, tak nejvíc kope - známé přísloví.

9 2
možnosti
AL

Konečná! Vystupovat!

7 2
možnosti
JD
Foto

Kdyby tenkrát NATO nezasáhlo, tak by se tam válčilo dodnes.

21 2
možnosti
LP

Jenže NATO tam nefungovalo jako nějaký mediátor. NATO bombardovalo pouze jednu stranu konfliktu. A vůbec si nejsem jistej, jestli si vybralo spravedlivě.

Já vlastně jediný rozdíl mezi tenkrát a dnes vidím v tom, že NATO vstoupilo do již otevřeného konfliktu. Tady to vypadá, že konflikt byl rozpoután až ruskýma bombama. Ale netuším, co se do té doby dělo v oblasti Donbasu. Ale předpokládal bych, že nic hrůzostrašnýho. Prostě vzájemný ostřelování protistran, který tam trvalo už několik let, víceméně bez povšimnutí.

Raději ale podotýkám, že podle mě, nic co se událo v minulosti, neopravňuje kohokoli a k čemukoli dnes.

3 9
možnosti
JK

Jak dlouho tu bude ještě moci publikovat tato rudá kolaborantská zrůda, která by nás ihned bez mrknutí oka přehodila ruským okupantům? Kdy konečně bude tato strana postavena mimo zákon? Už teď je pozdě.

25 4
možnosti
Foto

Proč pořád opakujete tu lež o Václavu Havlovi a bombardování? Čekáte, že se stane pravdou?

24 3
možnosti
ST

Vyjádření V Havla ", termín „humanitární bombardování“, dokonce ani slovo "bomby" či „bombardování“ neobsahuje"...

"Přesné slovní spojení „humanitární bombardování“ zmínil Richard Falbr"

" odpověď premiéra Miloše Zemana na otázku, zda vláda o útocích NATO na Jugoslávii hlasovala: ... po konzultaci s ministrem zahraničí jsem se rozhodl tak, jak jsem rozhodl..."

https://1url.cz/hzfzy

Tedy výraz "humanitární bombardování" zmínil člen zločinecké organizace R. Falbr, a o bombardování rozhodl ne prezident V. Havel, nýbrž jiný člen zločinecké organizace M. Zeman.

Soudružko Konečná, jste komunistická zločinecká zrůda.

13 3
možnosti