Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Něco mi říká, že když se kovaná komunistka za něco zasazuje, bude v tom nejspíš zakopaný čert.

1 5
možnosti
JH

J87a36n 62H44a62r78v88a57n

10. 3. 2021 11:45

Když bude kovaná komunistka říkat, že voda teče s kopce dolů a ne nahoru, tak budu taky souhlasit. - A to jsem nebyl nikdy v KSČ, ani nikdo z rodiny. Použiji totiž vlastní rozum.

Ovšem jsou tací, kteří budou zuřivě křičet, že je to obráceně. - Většinou bývalí fanatičtí komunisté, viz poslanec Štětina.

6 0
možnosti
Foto

Kdyby o tom rozhodoval náš Ústavní soud, dopadlo by to stejně.

4 0
možnosti
AT

Euro poslankyně Kateřina Konečná

se zastala Katalánských poslanců, proti zbavení jejich poslaneckých Euro poslaneckých imunit. Zajisté to není z titulu toho, že by se to mohlo nedej dobrotivý pane Bože i například stát a týkat jí samotné a nebo také České celé republiky.... Ať Kateřina ztrestá tu vzpupnou a arogantní Evropskou unii a podá okamžitou žádost o vystoupení Evropské unie z České republiky, nebo o rozhodování o zahnutí okurek a banánů, zde máme Český parlament.

0 1
možnosti
LU

", jelikož se domnívám, že španělské orgány nehrají s Katalánci čistou hru."

Katalánci hrali zo Španielmi čistú hru?8-o

Katalánci by mali ísť sa poučiť do Škótska ako sa vyjednáva s konzervatívnym Londýnom referendum. Škóti nie sú primitívny aby svojvoľne nezákonne usporiadali referendum. Po neúspešnom referende znova Škóti vyjednávajú ďalšie referendum, ani ich nenapadne usporiadať protizákonne nové referendum.

Každý si musí byť vedomí (dokonca aj katalánsky politik), ak poruší zákon musí niesť aj trestnoprávnu zodpovednosť.

9 3
možnosti
Foto

Obvinit většinu europoslanců, že plivli Kataláncům do tváře, je nestydatost, paní Konečná. Ale u komunistů se dá očekávat, že budou podporovat jakýkoliv rozklad v EU. Rv

9 9
možnosti
AL

Já bych se nechal inspirovat Sovětským svazem. Zabrat, připojit, osídlit, vysídlit a je to. Na věčné časy a nikdy jinak.

3 0
možnosti
JK

J68a47n 49K68o39z31á53k

9. 3. 2021 22:50

Tím jste chtěl říct, že to má Španělsko na věčné časy, takže se chová jako Sovětský svaz?

2 0
možnosti
Foto

EU podporovala všemi možnými způsoby násilné rozbití Jugoslávie a podporuje všechny vlastizrádce Ruska a Běloruska (Navalnyj, Tichanovská a spol.) za účelem rozbití těchto zemí, ale v případě Španělska a Katalánska zastává pravý opak. Současní europoslanci se zapíšou do dějin světové demagogie, kdy podle svých vlastních zákonů skutečně Kataláncům plivli do tváře.

11 9
možnosti
PB

Žádné násilné rozbití Jugoslávie se nekonalo. Naopak to byl přirozený a demokratický proces. Ten jako násilné rozbití starých pořádků vnímají vždy jen komunisté.

5 4
možnosti
MN

Ženská, co Ty máš za drzost ! Lidem do tváře plivete již 100 let vy komunisti a socialisti, a nejen to. Skřet Puigdemont, lhář a třetiřadý pisálek, člověk Nikdo, se chtěl nechat korunovat katalánským králem, jenže kosa padla na kámen. Před 90 lety jste ve Španělsku rozpoutali občanskou válku, ukradli zlatý poklad Španělska a pak utekli. Přesně to řekla česká velvyslankyně ve Španělsku - akce Puigdemontova gangu nejsou žádným osvobozeneckým bojem, ale pokus o státní převrat.

9 13
možnosti
Foto

Současní komunisté mohou vyučovat morálce současné "demokraty", protože současná západní demokracie má na svědomí tolik mrtvých, že by se měla hluboce stydět a omlouvat současným komunistům.

1 7
možnosti
Foto

Katalánců mi je líto.

Vím, že je to složitý problém. Pokud se však obyvatelé Katalánska rozhodnou, že chtějí větší samosprávu nebo samostatnost, tak by ji dostat měli. Mnoho Katalánců však žije i ve Francii a v jiných provinciích Španělska, než je Katalánsko. Na druhou stranu v Katalánsku žije i mnoho etnických Španělů. Takže je to složitý problém.

Za generála Franka byli Katalánci velmi utlačováni. Jejich autonomie byla zrušena, projevy katalánské identity byly zakázány a katalánština oficiálně zakázaná.

9 1
možnosti
AG

Kdyby to Katalánsko nebylo tak nechutně s bohaté, možná by vše bylo jinak. Ale Španělsko ho prostě nemůže nechat jít. Stejně jako Italové nemohou rozdělit zemi na sever a jih.

Možná, kdyby všichni Španělé makali jako Katalánci tak by byli bohatší jako Francouzi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik