Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Tak to komunistko vzkaz soudruhum do Severní Koreje!

0 0
možnosti
Foto

To, že lidstvo už pár tisíc let zbrojí až se uniformy zelenají by se dalo souhlasit (nejsou to zrovna účelně vynaložené prostředky). Jen vám z toho seznamu arcilotrů nějak vypadla Čína (viz obr. vpravo nahoře)

https://en.wikipedia.org/wiki/Military_budget_of_China

Nebo o zbrojní spirále, roztáčející se pod taktovkou Komunistické strany Číny, bude samostatný blog?

0 0
možnosti
LT

L30e10o62n 77T42o81m13e98v

19. 5. 2020 14:35

Koukni na své rudé bratry a jejich výrobu zbraní - a budeš nemile překvapena

0 0
možnosti
JR

J95a29n 95R53á82ž

17. 5. 2020 14:12

Sice tvrdím, že systém zdravotního pojištění v USA je velice odporný, ale s tvrzením, že Obama umožnil t.zv. "Obamacare" velkému množství Američanů uzavřít zdravotní pojištění nesouhlasím. Spíše bych rád od Vás dostal odpověď na otázku "Který americký prezident někomu zakazoval uzavřít zdravotní pojištění?"

PS. Obama prosazením PPACA totiž pojištění v podstatě zdražil o cca 9% a doplatili na to v prvé řadě ti, kdo platili pojištění dlouhodobě a tím, že nově pojištění dostávají na platbu pojistného státní dotaci , tak na to doplatili všichni daňoví poplatníci.

2 0
možnosti
VR

Když už jsme u těch zbraní, zkuste se, soudružko Konečná, podívat jaká zbraň je ve světě nejvíce rozšířená a je nejoblíbenější obzvláště u různých teroristických organizací! Není to náhodou Kalašnikov z vámi obdivovaného Ruska?

4 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, Stalin např. zavedl léčbu hladem - a hle, 6 milionu mrtvých a bez jediného výstřelu. Rv

5 0
možnosti
PB

P19e30t78r 78B42u26r54i18a17n

17. 5. 2020 10:43

Tak trochu doktor Greenstein, že? :-)

1 0
možnosti
PB

Obamacare, který umožnil milionům dosud nepojištěných Američanů zřídit si zdravotní pojištění.

Zdroj: https://konecnakaterina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751534

Typická komunistická manipulace. Zřídit si zdravotní pojištění mohli samozřejmě i předtím, naprosto nic jim v tom nebránilo. Obamacare je o tom, že ti poctiví ho povinně platili chronickým netáhlům. Když jste tu větu skládala dohromady musela jste vědět že lžete. Proto jste ji sestavila tak, jak jste ji sestavila.

8 0
možnosti
JL

Vim, pani Konecna, ze nase prispevky nectete. Proto neni ani treba vam vyvracet vase uvahy. Snad jen poukazku na vasi snahu pospinit Spojene staty v dobe svetove pandamie. Ukol kazde komunistky. Mohu jen rici, ukol splnen!!!

Kazdy narod ma s timto virusem problem. Bez ohledu na zbrojeni. To hovorim o komunisticke Cine, kde tento virus se dostal mezi lidi a pandamie vznikla. Muzeme kritizovat Ruskou federaci za jejich problemy s touto nemoci. Nesnazim se ani podotknout Iran, kde virus ma velke mnozstvi nemocnych a mrtvych (% onemocneni vuci mnozstvi obyvatel). Vsechny tyto zeme zbroji. Duvody jsou ruzne.

Vy, jako politicka v EU, musite mit ochranu vsech osob v tomto sdruzeni jako prvni vas ukol. Pro tuto ochranu potrebujete mit prostredky. Pripominam, ze "Chlebem a Soli" nikoho neochranite.

3 0
možnosti
VV

Ani zbraně a tím méně komouši....

4 0
možnosti
JJ

Kdyby na to rusák měl, tak by zbrojil ještě víc než amík, souško blondýno:-)

15 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,68
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik