Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Pokud by mi někdo před 10 lety tvrdil, že komunisté vylezou z nor a budou ostatní veřejně poučovat o nepřípustnosti "přepisování dějin", myslel bych si, že se zbláznil. Odporné :-/

17 2
možnosti
JT

J86i88r86i 60T14i92c98h50y

11. 5. 2020 15:56

Za prve, smutne je , kdyz se chce historie vykladat podle komunistickych idealu a nebo nejakych opacnych. Historie by mela odpovidat prokazane pravde.

Prepisovat historii podle EU nemusime, mame tu dost vlastnich novodobych "znalcu". Napadaji vyznam husitstvi, prirovnavaji prestupky pri odsunu Nemcu k zrudam nacismu, velmi popularni jsou sproste, az zlocinne vypady proti prezidentovi Benesovi.

3 0
možnosti
JL

Sklízíte jen plody zla, které jste v lidech zaseli. Jako kdyby vám to pořád nestačilo.

Deformace historie, jde ruku v ruce s každou totalitně řízenou společností. Účel světí prostředky. Když se kácí les...atd.

5 0
možnosti
VR

Ale, ale, soudružko! Proč lžete?

8 2
možnosti
KK

Mně je zase na bl..í z komoušů jako jste vy. ;-€

8 0
možnosti
Foto

Jen bych doplnil pana Vodvářku níže o tom, že víme jak se Američané v Plzni chovali... no, naposledy tu takové hesla tůtal před radnicí jistý zdejší ex bloger a nadšený komunista tuším z Domažlicka a málem jich tu pár oprávněně schytal. Jelikož holky se nebacají, nepředpokládám, že by Vám hrozilo něco podobného, ale apeluji na snad nějaké zbytky svědomí, které někde máte .... nejezděte sem. S počty znásilněných a s rabováním, které prováděli jednotky osvoboditelů z východu se to skutečně nedá srovnávat. Ač z vyprávění svého Brněnského dědy rovněž vím, že pokud byl takový voják přichycen důstojníkem (pokud se ten neúčastnil), řešilo se to často kulkou na místě.

9 0
možnosti
PK

Víte, snad stále žijeme v demospolečnosti a názorová nejednotnost je jedna z její výhody(alespoň pro mě). Nemohu říci, že se vším co se děje a pronáší jsem spokojen a souhlasím, ale faktem je, že jsem jako odchovanec minulého režimu neměl příliš šancí se seznámit se všemi podstatnými fakty a chcete li i odlišnými názory, teď je to lepší.

0 0
možnosti
Foto

Ta drzá EU si dovolí přepisovat komunistické dějiny.;-O!!

Měla byste s ní skoncovat. Rv

Aha, ale to byste si musela hledat jiný takhle dobře placený šolich, co?;-D

17 0
možnosti
Foto

Nikdo, komunistická poslankyně, nezpochybňuje fakt, že to byla RA, která vyhnala německé okupanty z území Československa (území nikoli celé, část byla obsazena US army).

Nicméně to byla vaše rodná strana, která "přepisovala" dějiny ve svůj prospěch. Byla to vaše rodná strana, která nechala vůdčí osobnosti Pražského povstání uvrhnout na léta do kriminálů, některé zbavila života. Nikde jsem neviděl zhanobené hroby padlých vojáků RA, naopak, je o ně příkladně pečováno. Na druhé straně nelze nalézt hroby těch, které vaše rodná strana popravila a jejich místo posledního odpočinku není známé.

Takže suma sumárum - po dlouhá léta jsme sklízeli plody vlády vaší rodné strany v podobě stovek popravených nevinných lidí, tisíců či spíše desetitisíců lidí, kteří byli vyhnáni ze svých gruntů, domovů, jejichž otcové a mnohdy i matky byli uvězněni, aby rubali uran pro naše osvoboditele. Po dlouhá léta jsme byli jako děti nuceni opakovat lži a velebit osoby, na jejichž rukou byla krev nevinných.

Bylo by nanejvýš vhodné, abyste zrovna vy, představitelka odporné ideologie, byla v těchto dnech zticha.

33 0
možnosti
Foto

A ze všech těchto důvodů se nemáme držet hesla: Nejsme jako oni, že ano.

0 2
možnosti
AM

A67d37a48m 68M83a96l91ý

11. 5. 2020 15:36

Totální hnus. Už nám tu na Idnesu chybí jen to, aby se k holokaustu vyjadřovali nacističtí pohlaváři.

KSČM mimo zákon! Bude to sice pozdě, ale je to nutné

24 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik