Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I97v87o 41B60o13u83š87e

11. 5. 2020 18:33

Co mě opravdu zajímá je, zda si tomu, co píšete opravdu věříte. Věříte?

5 0
možnosti
Foto

Za ty peníze by byla ochotná věřit, že čtverec je kulatý.

5 0
možnosti
LV

Co budeme delat? Tato pani se stydi, za to , ze Novotny se narodil na Morave. Ja pana Novotneho taky zrovna dvakrat nemusim, vadi me jeho zpusob vyjadrovani, ale to je jeho vec, Presne jsem nepochopil, co vlastne teto pani vadi. Zda Novotny, ze si dovolil narodit se na Morave, ci Morava, ze mu to dovolila. No hruza. To by se za komunismu nemohlo stat..i kdyz, nenarodil se nakonec za komunismu? Ale zajima vubec nekoho, ze se tato pani stydi? Ale stydet by se opravdu mela. Za ten blabol, co zesmolila s tak pitomymi argumenty. Ale neni sama. Stydet bychom se meli vsichni, ze je vubec mozne, ze neco takoveho sedi na mistech, ktera by mela zastupovat nas vsechny.Na tyto pripady by se meli pred volbami soustredit ty vase Chvilky, ci jak se to jmenuje. Proste dokazovat s vylozenymi fakty, na konkretnich pripadech, na jednotlivcich, co jsou zac, a proc si vas hlas nezaslouzi. Hrozne moc prace, co? A nekonecna. Jenze kdyz chcete vyplit zahonek, proste musite na kolena a pekne, jednu rostlinku po druhe zlikvidovat. Boli zada, co? Ale pak ten pohled, ze se ten /prominte mi ten vyraz/ bordel ztratil za to stoji. Ono je dulezitejsi napred vycistit tu spinu, co se nam tam usadila. Uvedomte si jedno. At uz rikaji co chteji, jde jim jen a jen o penize.

4 0
možnosti
Foto

Tak hromadný vrah Gottwald se narodil také na Moravě, ne?

6 2
možnosti
Foto

Poslyšte, nejste v té EU zrovna VY? Zatím přepisování bylo dílem komunistů, aby zastřeli své zločiny.

FUJ! Rv

12 3
možnosti
Foto

Ale tu komunistickou interpretaci dějin nelze označit v zásadě jako přepisování, protože ta zde se zrodila už v r. 1945 i dříve. Žádná jiná tu nebyla, jenom ji několikrát přepsali po vzájemných šarvátkách komunisté sami. Viz zrušení Fronty na maso.

2 2
možnosti
Foto

Socialismu, fašismu a nacismu, mají všechny kořeny v komunismu.„ Konflikt mezi nacistickým Německem a SSSR je nutné vnímat jako konflikt, který nevyhnutelně nastal mezi soupeřícími socialistickými frakcemi.“ Nebyl to boj protichůdných ideologií, ale bojem o to, která z interpretací komunismu zvítězí a boj o rozšíření komunismu na další země. Politika nacistické strany a komunistické stran znamenala znárodnění velkých korporací a podniků, vládní kontrolu nad bankovnictvím a finančnictvím, kontrolu na lidskými životy. Takže, jakou svobodu nám SSSR přinesl ?? Má soudružka Konečná na mysli tu svobodu , při které bylo popraveno 234 lidí jedna žen, že přes 650 lidí zahynulo pokusu o překročení západní hranice. Na 10 000 lidí zahynulo v komunistických koncentračních táborech, na 1800 lidí zmizelo, do roku 1989 bylo 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů. To je ta svobod, kterou nám SSSR přinesl ??

7 3
možnosti
Foto

Sám hovoříte o svobodě, kterou nám SSSR přinesl. Pokud poměry v Československu po roce 1945 označujete za svobodu, tak odpovídáte pozitivně na vámi položenou otázkou. Komunisté se nikdy netajili tím, že jim jde o nastolení diktatury proletariátu.

2 1
možnosti

Tuhle komunistickou drzost mi fakt hlava nebere;-€Rv

7 4
možnosti
Foto

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr. Takže nechápu ševčíky, kteří komunistické drzosti nefandí.

2 4
možnosti
KT

Hlavně, že ten správný názor má s. Konečná, komunisté se od roku 1948 nijak nezměnili.

A vykořisťují Vás, s. Konečná, v tom Bruselu hodně?

24 2
možnosti
Foto

chcete snad tvrdit, že ten výklad v letech 1948 - 1989 byl ten správný a nezkreslený???

9 1
možnosti
JJ

Stydím se za komouše největší přepisovače dějin v historii....hnus...Rv

8 3
možnosti
Foto

Smlouvy o neútočení mělo s Německem více států, ale jen SSSR měl dodatek o útočení.

ROA (známější pod názvem "Vlasovci"). Na Moravě (ani na Valašsku) nikdy neoperovala, ani jinak nepůsobila. ;-)

6 1
možnosti
Foto

Dohoda o sférách vlivu není dohodou o útočení.

1 1
možnosti
Foto

Ženská, je mi z vás na zvracení

17 4
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik