Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

no tak jste si po komunisticku zase s chuti uplivla, ale..

jako pametnik CSSR, uz trochu vic chapajici dospivajici kluk v zacinajici normalizaci, si pamatuju, ze temer kazde namesti v ceskych mestech bylo leninovo a ulic moskevkych, tak jsem dnes rad za ulici pojmenovanou po zavrazdenem politikovi. kdo zabil je jen a jen otazkou svedomi a vedomi kazdeho z nas

15 2
možnosti
Foto

V Praze byly dokonce Leninovy dvě.

Ona asi autorka bude rusofobka, když se jí nelíbí pojmenovat něco po ruském politikovi. To jsme to dopracovali - komunisti a ještě k tomu rusofobové!

9 1
možnosti
DR

Na tu nedávno zmíněnou ulici Koněvovu si netroufne a v tímto "prospěl" tak max. rusobijcům, kteří budou v tomto jásat a zase ukájet ta svá ega, jak s tím Putinem pan primátor hrdinně zatočil.

4 13
možnosti
DR

A už jsou tady. Hrdinní komunistobijci Ziegler,Kanda,Fikr,Dvořák,Vrabec, demokratická elita národa. ;-D

7 5
možnosti
LM

Komunisté, tito pohrobci krvavého vraha Gottwalda, nic nezapomněli a nic nového se nenaučili - stále jen pletichaří, lžou, podvádějí a kradou a když jim to umožníme, tak zase začnou utiskovat, věznit, mučit a vraždit!

13 3
možnosti
JL

Nevím komu tím prospěje pan primátor, ale jedno je jisté, nebýt hlasů z Kremlu, bylo by ticho po pěšině. Tak významná událost to zase není. A kde je Kreml, tam nastupuje

domácí úderka - KSČM. His Master ́s Voice.

11 0
možnosti
PT

P93e93t73r 31T28o69m67e79k

25. 2. 2020 16:59

Soudružko komunistko, jestli se nemýlím, dnes je váš slavný den. Slavíte přece státní převrat, který jste před provedli před dvaasedmdesáti roky. Pro naší zemi začalo období, kdy trpěla pod vaším teroristickým, vražedným terorem. Nikdy jste se neočistili ale naopak, o čemž svědčí dodnes nezměněný název vaší odporné partaje, dodnes se k tomuto období hlásíte. Vy nemáte žádné právo jakkoliv veřejně vystupovat. Styď se soudružko Konečná.

10 4
možnosti
RC

Trapna jste vy, ostatne jako casto. Mate snad neco proti pojmenovani namesti po nekom, jehoz vrazdu Putin oficialne odsoudil a slibil vysetrit?

14 1
možnosti
JZ

Když si vzpomenu, kolik ulic a často po masových vrazích kdysi přejmenovali komunisté, tak by soudružka Konečná měla být raději zticha. :-)

23 2
možnosti
Foto

Už jen ten paradox, že jejich hnízdo sídlí dnes v ulici Politických vězňů... To je chucpe jako prase.

15 2
možnosti
FL

Bohužel musím konstatovat, že Pirátům se můžou smát dokonce i komunisti

4 2
možnosti
KP

Pan primátor předvádí názorně v Praze, co by nás čekalo , kdyby se Piráti dostali do vlády.

4 3
možnosti
DR

Jako jejich minulý parlamentní volič musím bohužel říci, že máte naprostou pravdu. Omlouvám se za naprostý přehmat a slibuji, že tuhle partaj už opravdu nikdy.

3 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,60
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik