Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená paní poslankyně, rád bych s Vámi prožil seriózní dialog, ale nejprve bych rád věděl, co komunisté skutečně chtějí. Co chtěli a chtějí komunisti , tuším.

2 1
možnosti

Máte pravdu. Tedy bohužel.

1 0
možnosti
Foto

Nejlépe nám pomůžete když zrušíte daně a necháte nás na pokoji.

0 0
možnosti
Foto

A co pěkného dělají politici v KSČ(M)? Aby bylo s čím porovnávat. Rv

1 1
možnosti

Děkuji, vzpomněl jsem si na projevy Jakeše, Urbánka... Hlavně klid na práci.

7 0
možnosti

No já doufám, že až navštívím Prahu , tak projdu již po zcela nové lávce v Troji a místo sochy MK tam zaparkuji, nebo mám ještě několik let počkat?

1 0
možnosti
Foto

Měli. Ale nejen pražští. Politici by obecně měli zajistit, aby komunistická strana jednou provždy zmizela a přestala otravovat Českou republiku

9 0
možnosti

M79i13l42a33n 86K16e18s82l

10. 9. 2019 22:24

Úplně bezvýznamná prkotina.Jest li mne paměť neklame tak Piráti měli ve volebním programu, když budou u lizu ,vysadí za volební období na území Prahy milion stromů.Rád bych věděl jak jim to jde.Milion stromů - budou li vysazeny ve sponu šesti metrů tak zaberou plochu 36 milionů metrů čtverečních.To je čtverec o straně šesti kilometrů nebo ulice dlouhá třicet kilometrů osázená stromy z obou stran.Hřibe,Hřibe je na čase chodit po fajruntě sázet stromečky.Jinak nesplníte slib.

2 0
možnosti
Foto

A co ti Bruselští politici, paní europoslankyně? Když máte starost o Prahu, tak jste neměla lézt za penězi do Bruselu, ale kandidovat v Praze. Ale tam komoušům pšenka nekvete, co?

9 2
možnosti

Věřím tomu, že dělají a udělají. Na rozdíl od některých, kteří udělají pro lidi nejlépe, když nebudou dělat vůbec nic. ŽE, soudružko?

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS