Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufám, že se o svůj plat dělíte a podporujete alespoň dvacet důchodců, protože je přece spravedlivé, aby měli všichni stejně.

1 0
možnosti

Když o důstojném životu mluví komunista (s historií takové partaje za zády), lze tomu věřit stejně jako tomu, že se ze vzducholode stane ponorka.

5 0
možnosti

Drzost a neomalenost komunistických zlodějů a vrahů nezná mezí. Pořád chtějí všechno řídit a všem vládnout. Jejich diktátorská ideologie ekonomicky zkrachovala na celém světě.

4 0
možnosti

Bla bla, já četla jen perex. Důstojný život prožije každý, kdo si ho vybuduje, žádnej komanč ho nikomu nezařídí ;-D

4 0
možnosti

P16e91t50r 83T79o63m66e11k

24. 4. 2019 20:28

Čím to je komunistko, že ti nevěřím ani slovo. Jsi představitelka strany, která ve svém názvu změnila jen to, co musela. Vypustila jméno Slovenska. I názvem se tudíž hlásíte ke všem zločinům, ke všem zavražděným, okradeným, vyhnaným,... A ty jako dcera komunistického tajemníka, který do tebe pral komunismus už od kolébky, věrně kráčíš v jeho šlépějích. Jen jsi za to lépe placená. Vyplatilo se ti to. Je to ale odporné a doufám, já ateista, že boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě. Soudružko.

3 2
možnosti

Do kamene tesat tuhle hloupost.

Soudružko zapomínáte, že za Vás komunistů byla sice průměrná mzda kolem 3500 korun, ale zdravotní sestry, učitelé, THP pracovnící jak se říkalo tuto mzdy neměli. A jak se žilo? Stačí porovnat životní úroveň za komoušů a teď. Děkuji, nechci, aby komunisté nadále mohli ovlivňovat naše životy. Možná nejsme zvířátka v kleci, která dostanou nažrat, aby nezdechla, což byla si jediná jistota, pokud se tedy někdo nevzepřel a z klece státu se nedostal do klece vězeňské, ale za to každý dnes může dělat cokoliv na co stačí. Víte, nezávidím, že třeba v Německu má stavbyvedoucí plat kolem 5 tisíc EURO a můj je oproti tomu 2,7 krát menší.Protože když jsem začínal jako stavební mistr ještě za Vás, tak jsem měl tabulkově 1 200 korun hrubého. Na víc jsem neměl nárok a německý stavební mistr, ne dle vašeho kurzu, ale dle reálného měl plat po přepočtu 56 tisíc korun, tedy 46,6 krát vyšší. Už je to, že Němec na auto dělal 4 - 5 měsíců, zatímco u nás jsem s tím vaším tabulkovým platem dělal na auto 70,5 měsíce. A tak by se dalo pokračovat. Rv

8 2
možnosti

Důstojný život pro pracující slibovali komunisti. Ve výsledku jsme se všichni stali ekonomickými chudáky proti životnímu standartu, jaký byl v kapitalistických zemích a navíc nám komunisti sebrali osobní svobody, základní lidská práva.

7 1
možnosti

Milá holčičko.

Vyprdněte se na Brusel a začněte podnikat. Vymyslete co budete vyrábět a jak, zajistěte odbyt, zaměstnejte odboráře a důstojně je odměňujte.

Protože na to nemáte a jako správnému komunistovi Vám poctivá práce smrdí, musíte kafrat a navádět k okrádání poctivých.

12 2
možnosti

Uzasna politika. Diktatem k dustojnemu zivotu. Bez ohledu na ty, kteri ty hodnoty podporili vytvorit. Jedinou utechou pro vas, pani poslankne, jsou odbory. Ty uz maji presne cisla, co stat bude muset platit. To z nasich penez. Socialismus v plne sile.

4 0
možnosti

P64a24v90e45l 42V52é70b37r

24. 4. 2019 15:21

Měla byste jet na studijní pobyt do Venezuely a Severní Korey. Potom byste se mohla s námi podělit o zkušenosti a radovat se nad úspěchy tamních soudruhů...

7 2
možnosti

L31u60k44a67s 48F24i84k34r

24. 4. 2019 15:24

Nebo by tam mohla zustat.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS