Diskuse

Facka Davosu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Konečná, nedaní se peníze, když už je někdo má, a nedaní se ani to, kde je má uložené. Je úplně šumafuk, jestli je pošle do daňového ráje, nebo si je uloží do matrace. Daní se jejich získání, tedy podnikatelský obrat. Pokud onen milionář z Davosu vydělá xx dolarů, zdaňuje jejich příjem, nikoliv to, zda je uloží tam a tam. Váš naprosto hloupý článek je jen důkazem, co za lháře a nýmandy sedí na politických pozicích a rozhodují o našich životech.

Mimochodem, daňovým rájem je také Švýcarsko. A tam si bohatí a několikrát zdanění lidé posílají své vydělané peníze právě proto, abyste jim je vy komunisti nemohli zase ukrást.

Kolik posíláte na chudé děti ze třetího světa vy ze svého luxusního platu a z nezdaněných desetitisícových náhrad?

1 0
možnosti

Problém je že i kdyby daně byly 95% tak ČSSD a KSČM by je rozfofrovaly na nesmysly.

2 0
možnosti

To já být multimiliardář, přijel bych do Davosu na běžkách!;-D

1 0
možnosti

To je od vás hezké, jak jste poukázala na placení daní. Co váš koaliční partner, miliardář Babiš, jemuž jste pomohli k moci? Ten do vašeho schématu také nějak zapadá? Už na něj aspoň tlačíte, aby začal platit daně?

7 1
možnosti

Jo, jo. Je to tak i v parlamentech světa. V tom evropském nejvíce.

0 0
možnosti

Lidskou chamtivost a využívání moci ke zbohatnutí a využívání bohatství k prosazení zájmů zbohatlíků nelze zkrotit v žádné době a v žádném systému. Fórum v Davosu, tak jako již dříve, nevyřeší nic, je jenom přehlídkou zbohatlické marnivosti a vzájemného poměřování pindíků ve světlech reflektorů.

3 0
možnosti

Boháči platí málo na daních? A chudí platí na daních hodně? To je tedy nespravedlivé!

O tom, jak ukončit chudobu se bohatí zas tak moc bavit nepotřebují - oni už si svou prací s chudobou poradili celkem dobře. Ale je hezké, že jsou aspoň trochu ochotni zvažovat pomoc i těm, kteří převážně jen natahují ruce.

6 0
možnosti
Foto

J80a97k83u54b 42R51o14t41h

7. 2. 2019 14:27

Fórum v Davosu dává každoročně díky schopnosti racionálně a často i konsensuálně reagovat na nastalou situaci v mnoha oblastech světové ekonomiky řádnou facku všem komunistickým "politickým ekonomům" a jejich zhůvěřilým teoriím, item i leckde ještě současné praxi. :-P:-P:-P

19 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS