Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To co je v perexu, se dá napsat i o Putinovu Rusku - ale je evidentní, že zde o "prozření" u mnohých a nejen soudruhů či soudružek, vůbec nehrozí - a celkem paradoxně lidé jako vy a třeba ten Zaorálek (žádný rozdíl totiž nevidím), díky slepým voličům, nadále reprezentují a zastupují Českou republiku :-/RvRv

3 2
možnosti

M86i49l36a95n 18K39e33s21l

23. 10. 2018 23:10

Není tomu tak dávno,kdy naše vlády hlásaly to,co si přál Sovětský svaz.Nyní hlásáme to,co si přejí západní spojenci.

4 0
možnosti

A vy si raději přejete hlásat to, co si přejí naši nepřátelé?

1 1
možnosti

Ctouce vymenu nazoru Petrik - Svadlenka se musi jeden usmat a dodat, ze 'komuniste' se svoji moralkou postaveni vedle soucasne zapadni moralky vypadaji jako chudi pribuzni.

2 1
možnosti

To oni vždycky vypadali, protože komunisté, až na pár naivů, nikdy žádnou morálku neměli. Proto nemohou obstát vedle téměř nikoho.

3 1
možnosti
Foto

Problém je, že jsme naprosto nesvéprávným vazalem Bruselu a Washingtonu a musíme schvalovat jakékoliv zločiny Saúdské Arábie a některých zemí NATO, jako jsou USA, Velká Británie a Francie.

Pro Vás karma R^

5 2
možnosti

Problém je, že jste opět nechápavý a vůbec netušíte, co znamená "nesvéprávný vazal". Tím jsme byli, když nám vládla strana paní europoslankyně, jíž jste dal za pravdu. Když jsme se pokusili vzepřít, už jsme tu měli ruské tanky. Tak vypadá vazalství. Teď nás v západním společenství nikdo nedrží. Můžeme klidně hned příští rok vystoupit. Nikdo nám sem tanky nepošle. To je právě ten rozdíl.

11 4
možnosti

To není jen případ Zaorálka. I Stropnický se před časem v jednom soukromém rozhovoru vyjádřil že už té přetvářky jako ministr má dost.

4 0
možnosti

To jo, ale nemyslel to on spíše ve vztahu k Babišovi? Přeci jenom, dřív měl docela morální kredit, ale za to, jaké kompromisy dělal s Babišem, se jej teď mnozí lidé štítí.

2 1
možnosti

Pozdní prozření o komunismu...

Každý dávno ví, že komunistická ideologie není demokratická a je srovnatelná s fašismem, nacismem či islamismem. Naštěstí si to voliči začínají stále více uvědomovat a KSČM konečně míří na propadliště dějin, po tom zlu, které napáchala a k němuž se stále hlásí. Schválně se zkuste paní europoslankyně zeptat, co si myslí o Leninovi či Gottwaldovi. Nedokáže je odsoudit. Čili se stále hlásí ke stejným zločinům, jaké nyní páchá třeba zrovna ta jí kritizovaná Saúdská Arábie. Ale komunisté odcházejí. A to je dobře.

------

5 0
možnosti
Foto

Lenin a Gottwald jsou v dnešní době opravdu aktuální.

Asi jako svatá inkvizice v současném křesťanství.

2 0
možnosti

Byznys má a bude mít, zejména v "demo" zemích vždy přednost.....to je ale překvápko, plná huba lidských práv a...

4 0
možnosti

Jako ČSSR jsme byli předním podporovatelem terorismu po celém světě. Naše komunistická vláda zde cvičila palestinské radikály k boji proti Izraeli, zbraně jsme dodávali třeba Irské republikánské armádě či Kaddáfímu. Paní poslankyně Konečná má jistě být na co pyšná. Určitě teď řekne i to, že ona v té době byla ještě dítě. To já také, jsem její ročník. Ale záleží na tom, k čemu se člověk hlásí. Ona se hlásí právě k těm komunistům. Když se mladí neonacisté hlásí k Velkoněmecké říši, také se těžko mohou vymlouvat, že tehdy ještě nebyli na světě, a tak to teď vidí jinak. Ale kdepak. Pokud to vidí jinak, tak se k těm zločinům hlásit nemusejí. Mohou je odsoudit.

8 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,76
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik