Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ta firma pálí své vlastní zboží a škoda je ve výši výrobních nákladů. Pokud chce tímto způsobem udržet exkluzivitu značky, je to jejich věc. Kdyby pořádně řídili výrobu, respektive reagovali na odbyt, nemuselo by k tomu dojít. Raději měli zaplatit penále výrobci. Otázka je, jak vysoké. Tohle je možná přišlo levněji.

Mně víc vadí pohled na snímky gigantických odstavných ploch plných nových ale neprodaných aut. Tam stojí statisíce aut která si už nikdo nekoupí. Kdo si myslí, že výrobce zaplatí miliony za jejich ekologickou likvidaci, ať zvedne ruku.

0 0
možnosti
Foto

No soudružku vy byste jedno rozesmála. Já za komárů dělal v Jednotě. Ta měla sklad zeleniny, která se rozvážela na prodejny. Protože úředníci cenu zeleniny stanovily vysoko a nikdo o ni za tuto cenu neměl zájem, tak hnila. Když nahnila trochu, tak se vykrojilo to, co bylo nahnilé a prodalo se to za druhou jakost. Co nahnilo hodně se odváželo na skládku. To nebyla jenom zelenina, ale i potraviny okousané od myší Každý měsíc vyrážel náklaďák naložený shnilou zeleninou a okousanými potravinami na skládku . Nevíce vzpomínám, jak ve skladu hnilo hroznové víno, protože jeho cena, která byla stanovena úřadem byla vysoko a nebyl o něj zájem a tak dvě nákladní auta nahnilé hroznové víno z Bulharska odvezly do Litoměřic na výrobu vína. Byla u nás firma, která šila sprotovní oblečení - tepláky. Soudružky u tkacích strojů byly každý půl roku v televizi jak plní plán na 110 procent a jsou nositelky hrdého titulu " Brigáda socialistické práce " Přišel konec roku otvřel se sklad, který byl až ke stropu narván neprodaným zboží. Část šlo na výrobu pucvolí a druhou část soudružky roztříhaly aby to nebylo možné použít a odvezo se to na skládku.

4 0
možnosti

No soudružko, Vás "pálí", kdo pálí vlastní zboží ale ,že Vaše zločinecká tlupa vraždila mimi jiné i vlastní lidi ,to Vás "nepálí"?

2 0
možnosti
Foto

Pořád je lepší dražší chleba díky pálení čehokoliv, než chleba žádný díky centrálnímu plánování komunistů!!

3 0
možnosti

Je to těžké. M. Zeman pálí trenýrky, soukromá firma zase své zboží. Nejhorší je, když se volá heslo - Kdo chce podpalovat - musí pro myšlenku hořet! Pak komunisté nám spálili za 41 let naději, na život v rozumném státě a společnosti ... :-)

2 0
možnosti

Bohužel zdravý rozum těmto věčně nenažraným firmám někdy opravdu chybí.

0 5
možnosti

A co myslíte tím "zdravým rozumem"? Rozdávání vlastních výrobků zabarmo lenochům a nefachčenkům?

4 0
možnosti
Foto

Soudružko, já nechci aby mi komunisté zase kázali co si mám dělat se svým SOUKROMÝM majetkem.

10 1
možnosti
Foto

Tedy pokud ho použijete třeba k násilné trestné činnosti, bude to v naprostém pořádku?

0 3
možnosti

Voskovec a jiní perzekuovaní a zavraždění se obrací v hrobě, když komunista začne kázat o morálce. Už zase se nás snaží přesvědčit, že by bylo správné sebrat nenáviděným kapitalistům majetek a naložit s ním po komunisticku. Už jste předvedli co umíte a co po vás zbylo. Rozvrácená země, úpadek, nedostatek, zaostalost a morální zkaženost.

5 0
možnosti
Foto

Vždyť ale přesně o tom komunisté Voskovec s Werichem zpívali, nejen ve filmu Svět patří nám, tedy nikoliv kapitalistům.

Jan Masaryk po WWIII: Svět jde doleva.

0 3
možnosti

jestli je to JEHO VLASTNI zboží, může si sám rozhodnout, co s tím udělá. Ať si je třeba strčí do pr...ádelny. A obava že přestane být exkluzivní značkou a bude to mít pro firmu existenční důsledky je racionální

6 0
možnosti
Foto

Smíte spálit svou střechu nad hlavou?

A ochrana značky je ochranou monopolu.

0 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik