Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco na tom možná je, že se lidé (NĚKTEŘÍ) bojí vyjadřovat své názory. Někteří se možná připravují na možnost nového rozdělení Evropy. Ruská propaganda je natolik úspěšná, že oslabuje soudržnost evropských zemí.

Rusko má také zájem, aby výsledek evropských voleb byl uspokojivý.

0 0
možnosti
VR

Pokud se komunistka ohání slovy T.G.Masaryka je to docela na pováženou. Paní Konečná může děkovat současné demokracii, že může volně psát a šířit svoje (byť i zvrácené) názory. Pamatuji se z osobní zkušenosti, že za šíření svých názorů odlišných od těch oficiálních, čekalo jejich nositele StB a kriminál. Vím, že ji nepřesvědčí žádné seznamy popravených a umučených lidí, desetitisíce uvězněných, zničené rodiny - okupace Československa a současnou agresi na Ukrajině také zřejmě pojímá jako bratrskou pomoc - ale jak se říká "komu není shůry dáno...! " Můžeme si říkat, že blbí lidi taky lidi, ale asi nejjednodušší by bylo doporučení k psychiatrovi, případně rovnou poslat - tam kam patří - přímo do - ano - přímo TAM!

2 1
možnosti
KT

Zajímavé, když se KSČ, jako odnož Kominterny, nesnažila o nic jiného než o rozbití Československa...

3 0
možnosti
Foto

Chápu. Není nad historickou zkušenost.

Tak třeba státní suverenita. Váš předchůdce ve straně, jistý Klement Gottwald, nás strčil do chřtánu jistému útvaru, zvanému SSSR, kde jsme - pochopitelně zcela nrzávisle a radostně - zůstali 40 let, samozřejmě s tím, že se můžeme kdykoliv trhnout. Jak se tomu říkalo? Omezená suverenita. Mrkněte na Muzeum, ještě jsou tam vidět stopy.

Strach říct svůj názor. Ano, pamatujeme. Ti, kteří měli třeba odlišný na naše sepětí s SSSR, obývají jámu v Ďáblickém hřbitově. Ostatní pak, slovy Karla Kryla, ryli držkou v zemi.

Prodáváte vyčpělé zboží, které už nikoho nezajímá, vyjma těch, kteří si nejsou schopni připustit celoživotní omyl.

7 2
možnosti
Foto

Vyčpělé zboží prodáváte Vy.

0 2
možnosti
ZV

Twl komančka nám tady bude vyprávět o ztrátě suverenity. Pračlověk který je členem jednoho z nejtotalitnějších systémů na světě nás tady bude kádrovat. To je hnus a je z toho blivno. A vrchol všeho je že tahle komunistická kreatura zase škemrá o zvolení do "kapitalistického" europarlamentu

3 0
možnosti
ZV

Twl komančka nám tady bude vyprávět o ztrátě suverenity. Pračlověk který je členem jednoho z nejtotalitnějších systémů na světě nás tady bude kádrovat. To je hnus a je z toho blivno. A vrchol všeho je že tahle komunistická kreatura zase škemrá o zvolení do "kapitalistického" europarlamentu.

0 0
možnosti
Foto

Milá Kateřino,

Na profilové fotce blogu Vám to velice sluší. Vypadáte tam skoro nevinně. Neměla byste se vdát a věnovat se méně politice. Třeba by Vám to pomohlo. Myslím to s Vámi dobře.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte to dobře? No nevím, jestli jste upřímný. Mně zase je život paní Kateřiny tak vzdálený, že je mi téměř lhostejný. Jen chci říci, že každý včetně paní Kateřiny se věnuje tomu, k čemu je předurčen. Myslím, že paní Kateřině to její určení vyhovuje. Ano, velice jí to sluší, ale zároveň má dobrou vyřídilku, takovou by jí mohli jiní politici závidět.

0 0
možnosti
AL

"...každý druhý člověk bojí vyjádřit svůj vlastní názor z obavy o kriminalizaci nebo ztráty zaměstnání." Tvl, todle říká komunistka, to fakt nevymyslíš...

5 0
možnosti
NP

Asi jde o upravený starý text, zapomněla, že už její strana není u moci

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik