Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a90n 40M29a48r75e10k

14. 1. 2023 5:50

S Konečnou do konečníku"

0 0
možnosti
Foto

Ve jménu komunismu zavraždili komunisté víc lidí, než to svedly jakékoliv jiné režimy. Jen morální zrůdy mohou tuto ideologii propagovat a obhajovat.

Jsem rád, že váš morální hnus pomalu vymírá.

1 0
možnosti

Třeba orangutana, jen když to není bývalý komunista!!!;-D

0 0
možnosti
Foto

Ano, názor představitelů té jediné správné vládnoucí strany se musí respektovat v vhazovat do volební urny ten jediný volební lístek, který strana občanům svěřila a jehož použití si důkladně hlídá. To by se vám líbilo, co?

Věřím a doufám, že většina voličů se už k těmto totalitním praktikám nechce vrátit.

3 0
možnosti

Bohužel máte pravdu. Výběr kandidátů je naprosto tragikomický.

3 1
možnosti

Rv Je dobře, že jste vypadli z politiky! :-)

5 1
možnosti

Ano, pane Šimku, máme tam teď už "jen" ty překabátěné, včetně kandidátů na post prezidenta republiky.:-/

1 3
možnosti

Ano, v době vlády KSČ volby nebyly třeba. Strana nominovala a občané měli jen "zvednout ruku".

Chápu, že soudruzi, zvyklí na tyto mravy píší, abyste jim řekla, koho mají volit. Nejsou zvyklí používat svou vlastní mysl a mít svůj vlastní názor. Od toho je tu přece strana...

5 0
možnosti
Foto

Tento blog jsem si otevřel spíše ze zvědavosti a kvůli pobavení než že bych očekával jakýkoliv alespoň trochu rozumný názor. Koneckonců KSČM sama není schopna postavit vlastního kandidáta, tak soudružka aspoň poplive jedovatou slinou ostatní.

ad 1) Jedině levice je spravedlivá a jen vláda dělnické třídy nás zbaví vykořisťovatelů. Takže až zase jednou zvítězíme, tak vše znárodníme a za hranice budete jezdit jenom, když vám to dovolíme.

ad 2) O vyprázdněnosti kampaně je skvělé slyšet od odbornice a předsedkyně strany, jejíž kampaň dovedla stranu mimo poprvé po 100 letech mimo parlament. Jinak souhlasím s tím, že fotky zvířátek nebo cukroví jsou prázdné, na rozdíl od usměvavé tváře fárajícího horníka či fotky Zdeňka Ondráčka v uniformě pohotovostního pluku VB.

ad 3) Tento bod je zajímavý tím, že ve své sžíravé kritice soudružka vynechala pouze jednoho kandidáta. Dá se tak dedukovat, že právě A. Babiše bude jejímu srdci a morálce nejblíže (viz bod 9)

ad 4) Krok p. Středuly nepřekvapuje, vysvětlil ho zejména vyluxovaný účet na prezidentskou kampaň. Ale chápu smutek paní Konečné, vždyť jsme mohli opět mít "skoro dělnického" prezidenta.

ad 5) Je to k vzteku, že všichni kandidáti chtějí být v NATO, a ani jeden netouží po návratu do náruče Ruska a Varšavské smlouvy (stejně jako cca 96 % občanů ČR). Nechápu jen, proč to s. Konečná v tom prohnilém Bruselu nezabalí a neodcestuje do Moskvy.

ad 6) Podpora Ukrajiny také autorku rozčiluje - inu co Moskva dělá, dobře dělá..

ad 7) Komunistická vědma věští neúspěch všech kandidátů (počítáme-li do "vlastenecké scény" i A.Babiše, který nepodpořil Rusko)

ad 8) Nevím jak kdo, ale já opravdu žádné větší emoce nemám - již delší dobu jsem rozhodnut, koho budu volit. Takže buďte v klidu, soudružko, většina z nás to přežije..

ad 9) V závěru soudružka vidí jako největší zlo Spolu a Pirstan, zatímco usvědčený lhář a dotační podvodník jí nechává v klidu. Myslím, že netřeba cokoliv dodávat.

17 0
možnosti

Paní báryšňa Konečná je velmi smutná, že žádný kandidát nestojí na straně jejího Ruska v jeho spravedlivém boji. Taková zrada.;-D

8 0
možnosti

Jestli tady někdo plive jedovatou slinu, tak to fakt není žádná Konečná, ale opět ten slavný místní Uliční výbor. Stačí přejet diskuzi.

0 3
možnosti
Foto

Je to slabota, paní soudružko. S pravděpodobností, hraničící s jistotou postoupí do druhého kola vedle vašeho favorita generál Pavel. Takže byste si na jeho lživém očerňování měla dát mnohem víc záležet.

10 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik