Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kominista, fašista, jedna verbež.

0 0
možnosti

Putin několikrát prohlásil, že má svou legitimaci komunistické strany schovanou v šuplíku a že mu jsou bolševické myšlenky velmi blízké...

0 0
možnosti

Soudružko Konečná. Čína pro vás také opustila socialistickou cestu? Nebo socialismus znamená, že společnosti vlastní jednotlivci, ale té správné národnosti a politického vyznání? Vypadá, že sama nevíte, co je správná socialistická cesta.

0 0
možnosti
Foto

Masa lidí pracujících v otřesných podmínkách za bídnou mzdu a k tomu pár vyvolených, kterým je dovoleno vše, je socialismus jak vyšitý. Jak taky jinak, komunisté přece musí v socialismu odměňovat své věrné. Podepiš, soudruhu, dostaneš lepší práci, lepší plat, tvoje děti se dostanou na školu . . . Ale na druhou stranu z historie víme, že se vždy našla skupina komunistů, která brojila proti jiným komunistům, že nejsou dost oddaní myšlence komunismu. Ale musí to být hrozné, tolik snahy jste věnovala propagaci a teď Vám to rozkope bývalý agent KGB. :-D

3 0
možnosti

Znakem socialismu a komunismu není jen společenské vlastnictví výrobních prostředků, ale zároveň diktatura proletariátu. Tedy odstranění rovnosti a demokracie nadřízeným zájmů jedné skupiny obyvatelstva nad zájmy ostatních. Na to jste, soudružko, zapomněla? Nebo to snad Putin nedělá?

5 0
možnosti
Foto

Putin prosazuje diktaturu proletariátu?

Na to jste přišel sám? ;-D

1 0
možnosti

P47a80v27e69l 38P14o61n64e71c

15. 4. 2022 21:34

Že Putin nemá se socialismem nic společného mohou tvrdit jen hlupáci, primitivní komunisté či extrémní levicoví propagandisté Rv

1 0
možnosti
Foto

A co je podle Vás socialismus?

;-D

0 0
možnosti

J54a64n 82K65a18r35a50s85e96k

15. 4. 2022 19:27

politice moc nerozumim, ale pani poslankyni dost 'zeru'. Podle fotky je u me hned na druhem miste mezi vsemi blogerkami tady na webu, hned za pani Sadeckou (to je ta, co pise takove hezke basnicky)

Pro nas opravdove muze, kteri hledame adrenalinove vztahy je pani poslankyne skutecna vyzva a co nam dela nadeji je skutecnost, ze neni jeste v pevnych rukach.

0 0
možnosti

A nebyl to náhodou SSSR (tedy socialistický stát), který na Boží hod 1979 vtrhl do Afghánistánu? Jaký je mezi tehdejší a současnou agresí rozdíl (možná jen v tom datu) ? Takže Brežněv by si klidně mohl podat ruku s Putinem. Věrchuška jako věrchuška. :-P

8 0
možnosti
Foto

to z něj ovšem nedělá komunistu

0 0
možnosti
Foto

Putin, jakkoli ho nikdo z nás osobně nezná, je v první řadě kapitalista, ve druhé nejspíš nacionalista a až pak někde dál by byl nějaký komunista – pokud jím je, což nemohu nebo nechci posuzovat, zejména proto, že z globálního hlediska v tomhle zase koukáme na jakýsi jednotlivý strom, a ignorujeme přitom celý ten les.

Chápu, že jste se musela ozvat, protože od na Ukrajině páchaných šíleností se každý soudný člověk musí distancovat, nicméně problém je v tom, že i kdybyste sem psala sebepravdivější články s myšlenkami, s jakými lze leckdy souhlasit, stejně nelze ignorovat, jakou stranu – a tudíž jaké esenciální historické zlo – reprezentujete, a tedy podporujete. Pak na tu karmu prostě klikat nelze (na čemž samozřejmě záleží striktně na úrovni individuální), to jistě chápete.

Je vlastně škoda, že ačkoli zjevně dovedete uvažovat (což se o leckom na tomto webu tak úplně říct nedá, že jo :)), pořád jste ještě nedošla k tomu, že podporovat zlo rovná se páchat zlo.

Nicméně přeju hezké svátky.

2 1
možnosti

Nechápu, jak můžete o někom, kdo myšlenkově ustrnul v éře "vrahů z volstrýtu" napsat, že "zjevně dovede uvažovat".:-/

1 0
možnosti
Foto

No, ANO ... Putin už není pouhý komunista, pracovník tajné služby zločineckého komunistického režimu, už je dál. Je z něj diktátor, obklopený bandou doslova všehoschopných lidí bez morálky, a za to už komunismus může, právě takové kádry si vychoval, preferoval, a komunismus navíc udělal z velké většiny celého jednoho národa doslova bezduchou zvěř, která se stará jen o to, jak se nažrat a kde co urvat, který krade, rabuje, a klidně i vraždí - a prý až 75% Rusů, s vymytými mozky komunistickou ruskou propagandou, podporuje válku proti Ukrajině.

18 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik