Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J63a91n 22V84l28k

3. 4. 2022 16:39

"KSČM dlouhodobě volá po potravinové soběstačnosti a podpoře českého zemědělství" - To se snad nedá ani brát vážně. Konečně si přečtěte něco o 50-tých letech a kolektivizaci.

3 0
možnosti

S gustem si dovolím vám zopakovat co jsem vám napsal už minule. Máte smůlu. Jste v bruselské evroparlamentní žvanírně reprezentantka za odvařenou, historicky znemožněnou partaj, která už z propadliště dějin nikdy nevyleze. I kdybyste měla stokrát pravdu, nebo byly vaše návrhy k současné situaci ve zdejší vazalské neokoloniální gubernii nějak prospěšné, nikdo vás už nebude brát jinak, než jako spláchnutou svazačku minulé doby. Až skončí vaše bruselská sinekura, neštěkne po vás pes. Vsadila jste na špatné karty. Musíte být opravdu mimořádná, že si to neumíte přiznat nebo pochopit.

3 0
možnosti

Předpokládám, že myšleno bylo " mimořádně tupá " To přesněji vystihuje realitu.

0 0
možnosti

Soudružka se nám angažovaně rozepsala. Tak každý se něčím živí.;-D

4 0
možnosti

ČR bohužel nekopírovala Německo důsledně, protože neproběhla dekomunizace.

11 0
možnosti
Foto

Za první republiky jsme byli dost soběstační, např. se vyváželo i obilí. Ovšem následkem kolektivizace - tzn. praktická likvidace zemědělství, pak každá koruna, získaná v kolektivním zemědělství, nás stála dvě koruny.

A pod vedení KSČ se jeden z nejrozvinutějších průmyslových států Evropy stala banánová rozvojová země. Rv

10 0
možnosti

J85i58r48i 91B85o45r

3. 4. 2022 9:29

KSČM jako strana jsou v dluzích. Zřejmě jsou to dobří hospodáři. Měli. jsme je poslouchat. :-) A soudružka kecá a kecá. Bez známek hanby.Rv

8 0
možnosti

Já Vás očítám rád. Je to dost podobné, jako by vzpomínali Hitlerovci. Na Východ jsme se vydávat neměli. Měli jsme se uspokojit s opanováním Evropy. Útok na Moskvu měl být dodržen. U obce Prochorovka, jsme měli útočit zleva, nikoliv zprava. Tak by byl úkol dodržen a náš Vůdce Áda by byl veliký. Pište válečné vzpomínky dále, těším se na pokračování ... :-)

8 0
možnosti

Kdyby místo s.Konečné napsal ten samý (podobný) článek zemědělec Jurečka - tak by diskuze vypadala jinak. Poukázal by třeba na katastrofální vývoj ve vepřovém, likvidace chovů, zhoubnost dotací, řetězce atd.

Jinak - ve čtvrtek nebyla v půlmilionových Drážďanech 1 láhev oleje v obchodech. Pochopitelně slunečnicového nebo řepkového, levné, třeba Brolio i dražší (souvisí s Ukrajinou). Olivového a jiných speciálních - klíčkového atd. dostatek.

0 0
možnosti
Foto

Každý obchod objednává zboží podle zkušeností z prodeje. Pokud se u nějakého sortimentu náhle zvedne, logicky dojde k vyprázdnění regálů, ne však centrálních skladů.

1 0
možnosti
Foto

Severní Korea je také plně soběstačná.

9 0
možnosti
Foto

A to ještě KLDR ušetří náklady na jedno ministerstvo raketové obrany, protože rakeťák Kim si všechno kolem raket obstará pěkně soběstačně sám. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik