Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Většina násilí se děje na mužích. Se zhoršující se mravností společnosti jsou horší vztahy mezi lidmi. Lidem nejsou jasné jejich role a tak se uplatňují i na úkor vlastní rodiny. Jeden z cílů komunistického manifestu - rozložit rodinu. Tato agenda je stále na pořadí parlamentů, které hlasují i o věcech, které jsou dány, slovy prez. Masaryka:"o morálce se nehlasuje".

0 0
možnosti
Foto

Takže vy si madame myslíte , že chudý člověk je z podstaty násilník? Že v lepších rodinách násilí není. Opravdu, zvlášťni to příklad pohrdání prostými lidmi od levičáka.

3 0
možnosti
Foto

Spal jsem během vojny na cimře s jedním takovým násilníkem. Když jsem mu nevěřil, že je tak snadné ženu znásilnit, předvedl mi to. Ubránit se nedalo. Dělal to především důstojnickým paničkám. Ještě po 55 letech si to pamatuji. Dlaň vrazit mezi stehna. Sevřít pěst. Posunout ji mezi kolena. Otočit o 90 stupňů. Do mezery narvat koleno. vedle kolena zase dlaň. sevřít pěst, otočit, druhé koleno, rozpáčit. Jenomže to provedl většinou u nich doma, když byl "starý" někde na výjezdu a je otázkou, co si tyhle paničky asi tak představovaly, když si ho domů pozvaly.

0 0
možnosti
PB

P32e69t74r 46B47u94r13i39a78n

25. 11. 2021 14:43

;-D Za znásilnění můžou kapitalisti! Fakt bomba!!

;-D;-D

1 0
možnosti
AL

Správně. Velkým vzorem nám v tom může být Sovětský svaz, přítel nejvěrnější. Jeho řešení sociální situace na Ukrajině v letech 1932-33 a 1946-47 je příkladem všemu modernímu světu!

3 0
možnosti
Foto

Já myslím, že závažnou příčinou násilí je sex obecně. Muži se chovají v konečné fázi vždy jako agresoři. Zakázat. Množit se nadále jen uměle.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, na schůzích KSČ se opravdu děly všelijaké věci, zejména byly-li zakončeny náležitým pohoštěním. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Na schůzích KSČ ne, ale účastníci srazů ČSM/SSM by mohli vyprávět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,60
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik