Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Lituji vás, soudružko.RvRvRv

1 0
možnosti
PN

Před 30ti lety jsem si vážně nemyslel, že jednou přijde doba, kdy budu dávat komunistům za pravdu a NATO budu považovat za zločineckou organizaci. Ale je to tak. To jsou ty historické paradoxy.

4 2
možnosti
DR

Nejste zdaleka sám kdo vystřízlivěl.

1 1
možnosti
Foto

Je to celkem jasné:

Na jedné straně rusko-ukrajinské hranice jsou ruské jednotky, na druhé straně té hranice jsou proruské jednotky, ale za eskalaci na té hranici může NATO. :-P

1 3
možnosti
Foto

Napětí eskalují akorát ruské jednotky, které na Ukrajině nemají co dělat. Pokud si vzpomínám, tak v roce 1994 byla uzavřena tzv. Budapešťská smlouva, v níž se Ukrajina vzdala svých jaderných zbraní výměnou za garanci svých hranic. Takže - co znamenají ruská vojska na východní Ukrajině..? Co znamená anexe Krymu..? 

3 3
možnosti
ZZ

On už je tam někdo objevil ?

OBSE je tam intenzivně 4 roky hledá a pořád nikoho nenašel, kromě cca 20 zbloudilých pohraničníků.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
JM

Ukrajina si koupila od Turecka nové vojenské hračky a získala tak pocit že by se s povstaleckými regiony mohla vypořádat po arménsku... A tak má utkvělou představu, že se pro ní změnil poměr sil...Jenže Rusové mají zase svoje hračky a jakmile bude příležitost určitě se s nim rádi pochlubí. Takže porušení status quo nikam nepovede. Zajímavé je že jsem na východní Ukrajině kdysi byl a ti lidé tam se vždy považovali spíše za Rusy než Ukrajince...a těch lidí se nikdo neptal kam chtějí patřit.

3 0
možnosti
SL

Stejně jako Němců v Sudetech v roce 1918. Tak to bývá...

1 0
možnosti
Foto

A vůbec, podívaj se, soudružko, když přistoupíme na tvrzení báťušky Putina, že je výsostným právem Ruska, jaká vojska kam na svém vlastním území přesouvá, a že to nepředstavuje pro nikoho údajně nebezpečí, pak je třeba tuto možnost přiznat i Ukrajině - je výsostným právem Ukrajiny, kam a jaká vojska na svém území přesunuje, a s kým kde na svém území bude mít vojenské cvičení. A proč by to mělo pro Rusko znamenat nějaké nebezpečí...? Obávám se ale, že tomuto jednoduchému principu nerozumíte, respektive nechcete rozumět ani vy, ani Putin...

4 1
možnosti
ZZ

Ono tady nejde ani tak o přesun Ukrajinských vojsk, ale o jejich koncentraci na hranici danou Minskými dohodami, kde mělo navíc dojít k omezení koncentrace těžkých zbraní. Místo toho dělá Ukrajina pravý opak.

To znamená pro Ruské obyvatelstvo Východní Ukrajiny značné nebezpečí, protože má s nacionalistickými fašistickými jednotkami Ukrajiny už své letité neblahé zkušenosti.

;-(;-(;-(

0 1
možnosti
JN

J26o51s14e55f 89N15i65k84l

9. 4. 2021 12:37

Všichni určitě chápeme, že jde o velmi vážnou situaci, která se může týkat i nás. Humor a vtipné poznámky proto nejsou zrovna vhodné. Situace je vážnější než v době karibské krize. Naše media informují velmi spoře, přitom nastalá situace je připravována mnoho měsíců, včetně vojenského cvičení NATO a to vše za humny Moskvy.

2 6
možnosti
Foto

A nereaguje náhodou NATO na dění na východní Ukrajině, které je už několik roků zcela v režii Ruska...?

4 2
možnosti
Foto

Jak vidno, komančové opět zaměňují následek za příčinu. Noc nového, tak to dělali vždycky...

8 1
možnosti
JZ

Jinak je to hrozný demagogický blábol. :-)

7 1
možnosti
JV
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,84
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik