Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

V dnešnej dobe o všetkom rozhoduje biznis, aj o tom za čo pôjdu ekologický aktivisti protestovať.

K čomu je dobrá výroba elektromobilov, ak nemáme ekologický zdroj elektrickej energie? Je výroba elektromobilov ekologickejšia ako výroba bežných áut?

Ste ochotná pripustiť možnosť, že znižovanie koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme klimatické zmeny ešte urýchli? Vďaka silnému skleníkovému efektu atmosféry Venuše je na Venuši minimálny rozdiel medzi dennou a nočnou teplotou. Ak by mal naozaj CO2 vplyv na klimatické zmeny, vďaka nárastu koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme by sa zosilňoval skleníkový efekt atmosféry Zeme a vďaka silnejšiemu skleníkovému efektu atmosféry Zeme by sa na zemskom povrchu zmenšovali rozdiely teploty. Rýchlosť a sila vetra sú závislé od rozdielu teploty. Aby sa mohli zväčšovať extrémy počasia muselo dôjsť k zoslabeniu skleníkového efektu atmosféry Zeme.

Hoci americký vedci vedia, že v dnešnej dobe atmosféra Zeme stratí každú sekundu 3 kg vodíka a 50 g hélia, tvária sa že je to prirodzený jav, hoci neexistuje žiaden dôkaz že k tejto strate ľahkých plynov dochádzalo aj v minulosti, keď na obežných dráhach okolo Zeme neboli žiadne družice. Vďaka družiciam Zem stratila vrchnú časť atmosféry, čo je hlavná príčina klimatických zmien. Cez tenšiu atmosféru dopadá na zemský povrch viacej slnečného žiarenia a preto v dnešnej dobe denná teplota stúpa rýchlejšie ako v minulosti.

Aby mohol pokračovať biznis v kozme, snažia sa Americký vedci hodiť zodpovednosť za klimatické zmeny na ľudí ktorý produkujú emisie.

0 0
možnosti

" pohroma jde za procentem" ... Proboha co je to za češtin?!

0 0
možnosti
PD

Ekologické pohromy jdou hlavně za komunisty. (Ta kalová jezera a zatopené lomy plné sudů s oleji - to stálo již tolik miliard a ještě pořád to není hotové - ještě jednou komunisty si už nemůžeme dovolit.)

3 0
možnosti
ME

Přiznám se, že stejné komunistické bláboly, jsem musel ve škole poslouchat už před padesáti lety, a v roce 1989 jsem si já i většina mých spolužáků naivně mysleli, že se to už nebude nikdy opakovat. Je to důkaz neuvěřitelné slabosti a selhání demokracie, když komunisté, členové zločinecké organizace, mohou šířit své zcestné názory a dokonce zastupovat tuto republiku v Bruselu.

4 0
možnosti
VB

Pokud ve Vídni, Stockholmu a dalších městech auta vč. městských autobusů nepáchnou, přemýšlejme, proč tomu tak je, jak to zařídit i u nás: např. není dovoleno těmito městy projíždět (vyloučení kamionů, cisteren atd.), jezdí se s nižší rychlostí a na něco ekologičtějšího (např. autobusy na bioplyn), avšak i v čistším městě stavějí před obyt. domy zábrany (i proti hluku, byť i ten je snížen na minimum - kolem obyt. domů je nařízeno jet pomalu).

1 0
možnosti
Foto

Nižší rychlost rozhodně není ekologičtější, ale chápu, že Vy to nepochopíte do soudného dne. :-/

0 0
možnosti
VB

Je to hodně demagogický článek. Např. Rakousko a další obdobné západ. země vědí, mají to už v praxi prokázané, že ekologie může být levná (jak na počátku snažení, tak v důsledku): Učme se od zemí, jež chtějí ekologic. energetiku (obnovitel. zdroje) na sto procent, a zásadně bez "jádra" (jež je drahé a rizikové), už nyní řada západoevrop. zemí mohla občanům prokázat zlevnění solární a obdobné energie (renovují se mj. obyt. domy na energeticky úsporné). Bohužel, zelená Evropa bude i nadále doplácet na rozvojové země, vč. Číny apod.

2 1
možnosti
HH

Ekologická bomba jde hlavně za komunistickými režimy v minulosti a současně za státy jako Rusko a Čína, kde se na ekologii nebere zřetel. Zejména v Rusku jsou na denním pořádku obrovské katastrofy na Sibiři a obecně severu země...které samozřejmě nikdo prakticky neřeší...

5 0
možnosti
PB

P80e54t37r 73B69u10r47i61a18n

20. 10. 2020 7:04

nebo mají tu »drzost« jezdit ve starším autě, protože na nové – ekologičtější – si z minimální mzdy nestihli za celý život vydělat,

...;-D Celý život na minimální mzdě. To teda musí být materiál.

1 0
možnosti
JM

Bohužel to je názor nejen KSČM ale i většiny levicové scény v Evropě, kdy pod pláštíkem boje proti klimatickým změnám se nepříliš umně skrývá tradiční třídní boj a nenávist proti kapitalismu jako takovému který už od dob Marxe všechny ty blouznivce tak dobře živí...

4 0
možnosti
Foto

Asi tak, místo rudého teroru nastoupil zelený teror. :-/

0 0
možnosti
VE

Za komunistů jsme ve znečištění byli snad nejhorší v Evropě. Elektrárny a chemičky znečišťovaly ovzduší tak, že v Krkonoších a Krušných horách hynuly stromy.

11 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik