Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a62n 52K10o91n33o89p31a

12. 7. 2019 10:23

V posledni dobe vidim na idnes jak pravidelne prudce stoupa karma blogum nejako oslavujicim, nebo podporujicim nazory babise a zemana, nebo naopak hanobicim nazory jejich odpurce. A te nejsem fanousek zadneho z jejich odpurcu, spise nestranny pozorovatel.

Pro diskutujici - nezapomenme, ze karma je virtualni velicina spravovana a lehce menitelna soukromou osobou - spravcem - ktereho mzdu hradi pan babis.

0 0
možnosti

Jak je videt, komunisticti darebaci si nasli cestu jak publikovat na iDnesu... Ale nakonec, zadne prekvapko to zase neni, kdyz jeden zhodnoti kvalitu zdejsich “news”.

2 1
možnosti
Foto

Proč má tedy článek vzhledem k malému počtu přečtení tak vysokou karmu?

Znamená to, že s tímto článkem paní Konečné souhlasí vysoké procento čtenářů, tedy vyšší než mívají komunistobijecké články.

1 1
možnosti

Zloděj křičí - chyťte zloděje. Že vás. uba nepálí.

2 1
možnosti
Foto

Hlavně zde křičíte Vy, pane Valičku.

Zajímavé, že 54 miliard navíc, které si církve vynutily na našich daňových poplatnících Vás nezajímají. Není to náhodou ukázkový případ zlodějny? https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cirkevni-restituce-jsou-podle-babise-predrazene-o-54-miliard-korun.A160411_102905_domaci_kop

Nebo, že by Váš příspěvek byl míněný na adresu církví?

1 0
možnosti
Foto

Vaše strana se ani nezachvěla a okradla každého, kdo něco měl a Vy se chcete ohánět mravností?

Vyrovnání s církvemi je jednorázové, po ukončení vyrovnání už daňoví poplatníci nezaplatí nic, takže nejsou dojnou krávou, přesně naopak. Církve a další dostanou své majetky a budou si je financovat sami, provoz a údržba takového majetku už nebude daňové poplatníky stát ani korunu. Protože čím víc majetku stát vlastní, tím víc je třeba prostředků daňových poplatníků na údržbu, správu, rekonstrukce, soudy . . .

3 3
možnosti
Foto

Jak mohl být okraden někdo, kdo jako právnická osoba před rokem 1989 ani neexistoval? Nejde tedy o vyrovnání, ale o dary, které jsou poněkud nadměrné a zbytečně hlavně zatěžují na dlouhou dobu státní rozpočet a mohli by třeba být užitečněji použity na důchodovou reformu, tedy i pro Vás.

0 0
možnosti

Dle logiky, kterou sama nabízíte - By jste sama, ani tento článek psát nemohla! Jste členskou strany, která je Zákonem pojmenována jako odpudivě opovržlivá. Přemalovné písmenko na tom nic nemění! Je komické, mít devastační podíl na rozvoji naší Republiky - A následně ji zase bránit! U subjektů, které konají tisíce let, církve a šlechtické rody - Je pravděpodobné, že vytvořili i reálný objem svého majetku. Pak je vhodné jim to i ukrást a výdej zdanit = To je logické přece. Jak zdůvodníte državy majetku KSČm, vytvořené pracujícím lidem za pouhých 41 let ? - To věru nechápu. Hlavně, v jakém je to zájmu -Dnešních rolníků, dělníků a pracující inteligence ? ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Ono někdo má snahu zdanit nějaký majetek?

1 1
možnosti
Foto

Ještě že mají tihle politici stát a demokracii. Pokud komunisté sebrali lidem soukromý majetek a pokusili se o společenskou utopii ve smyslu “všechno všech” a “od schopností jedněch k potřebám druhých”, potom současný fašisticko-demokratický model se pokouší o něco podobného, jen jinou cestou. Majetek je sice ponechán soukromým osobám a firmám, ale úroveň zdanění, regulací, příkazů a vyhlášek expanduje natolik, že vlastníci kapitálu “na papíře” jsou nakonec jen částečnými vlastníky (nebo spíše podnájemníky).

Kateřina je jen zdatným profesionálem, který pochopil, že lidé jsou natolik hloupí, že jí budou platit za to, že je vodí za nos. Stejně jako to dělají její kolegové z druhých stran.

3 0
možnosti
Foto

J66a43n 37P57e31c94h40a

10. 7. 2019 20:56

"Český stát – respektive občané, kteří platí daně – už delší dobu slouží jako dojná kráva."

S Vaší první větou se dá zcela souhlasit. Vše následující je však jen prachsprostá komunistická propaganda.

9 0
možnosti

P44e72t72r 95T38o93m62e38k

10. 7. 2019 19:57

Uvědomuješ si soudružko, že nebýt vašeho čtyřicetiletého komunistického teroru bylo by Československo na úplně jiné úrovni, naprosto srovnatelné se těmi nejúspěšnějšími západoevropskými zeměmi? A totéž platí i pro současnost. Styď se soudružko Konečná.

11 2
možnosti
Foto

A na jakém základě stojí Vaše hypotéza, kterou nelze ověřit? Když už nic jiného, tak téměř vše už bylo rozhodnuto 28. října 1945, který jsme slavili jako Den znárodnění.

1 1
možnosti

Já se ptám, jak dlouho ještě budeme muset za vaše hříchy platit? Třicet let minulo a konec v nedohlednu. A znovu zaséváte nenávist.

11 0
možnosti
Foto

Tu nenávist zaséváte Vy a Vám podobní, ze strany současné KSČM ji nijak nevnímám.

Takže se starejte o svoje vlastní hříchy a chovejte se slušně alespoň natolik, jako současní komunisté.

1 6
možnosti

J89i20r63i 38V16r12a11b71e92c

10. 7. 2019 19:00

Vy komunisti jste nakradli, rozkradli a zdevastovali nejvíc. Kdy to vrátíte ?

9 2
možnosti
Foto

Kde nic není, ani smrť nebere. A navíc majetek KSČ byl už znárodněn v r. 1990.

1 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,60
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik