Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas, to jak se chová Španělsko je naprostý výsměch. O tom referendu a chování španělské policie ani nemluvě, je to stále v živé paměti. Ovšem jelikož je západním členem EU tak si samozřejmě nikdo nedovolí jej kritizovat. Ale jak se jedná o Maďarsko nebo Polsko, to by se tenhle pokrytecký spolek z kritikou přímo roztrhl. Rv

1 0
možnosti

Pani Konecna, vase strana strana je posledni kdo ma co kritizovat. pridali jste si ke sve zkratce pismenko M, ale kde je ta Morava? Byla to prave vase strana ktera zrusila historicke zemske zrizeni, byl to prave vudce vasi strany, justicni vrah Gottwald kdo podepsal zlocinne zruseni zeme Moravy a zavedeni sovetskeho systemu kraju. I vase strana uveznila ty, kteri proti teto komunisticke zvuli protestovali, byli to komunisticsti bachari kdo utyral posledniho zemskho prezidenta Moravy Frantiska Loubala takze kratce po propusteni z vezeni na nasledky kruteho zachazeni zemrel. Byla to komunistika justice ktera pronasledovala profesory Masarykovy univerzity za protesty proti zruseni zemskeho zrizeni. V roce 1990 660 000 Moravanu podepsalo petici za obnoveni sve zeme, i oni zustali neoslyseni. Morava ve srovnani s Katalanskem je na tom nesrovnatelne hur, je ji upirano pouhopouhe pravo vubec existovat a nejvyzsi zodpovednost za tento zlocin nese prave komunisticka strana protoze prave ona zrusila zemske zrizeni.

Za co lepsiho se chcete vydavat?

2 1
možnosti

A něco k věci namísto těchto blábolů mimo mísu by nebylo?

0 1
možnosti

Paní Konečná, včera jsem poslouchala váš komentář k volbám v EU v TV. Nic se vám nelíbí, bylo to samé skuhrání, až se mi neudělalo dobře a zprávy jsem vypla. Stejně nic neovlivníte, ale musíte se řádně před vašimi obdivovateli prodat, že. Jen tak dále, co kdybyste, milí komouši, už začali přinášet do společnosti něco pozitivního a užitečného. Za to vám jménem našich občanů předem velmi děkuji.

2 1
možnosti

Paní, třeba je uznat, že nemá cenu volit komunisty, když od KSČM se žádného komunismu nedočkáme. Navíc ještě je ověřený poznatek, že socialismus žije, ale nefunguje, protože není ekonomicky efektivní. Kolektivismus + třídní boj = marxistický dávnověkRv!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik