Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

A já bych hlasoval pro to, aby ČR usilovala primárně o to, aby komunisty a jejich pohrobky poslala všechny do (_!_)

4 0
možnosti
AT

Poláci o nic nesoutěží, jak se podle a sprostě snažíte naznačit. Jen uvažují pragmaticky - po bohatých zkušenostech s Rusy.

P.S.: o análním alpinismu by mohla historie vaší partaje vyprávět...

4 0
možnosti
MK

Poláci, přijměte mou gratulaci.

I podle skučení našich bolševiků vidíte, že jste udělali dobré rozhodnutí.

5 0
možnosti
Foto

Dálnice? Ale soudruzi, proč si nevyhrnete rukávy a nejdete na to? Rv

4 0
možnosti
Foto

Pokud kolem hranic pobaltských států vzrůstá počet raket a a ruské armády, tak budu také rád, když tu bude armáda NATO. Poláci mají s Ruskem ty nejhorší zkušenosti a v historii s nimi zkusili víc než dost a tak Rusům nevěří ani : Dobrý den "

6 0
možnosti
JB

J98i48r41i 76B23o78r

13. 6. 2019 16:35

Pamatuji si, že jsme slušně hráli "Gorodky". To vy asi už nebudete znát.

1 0
možnosti
PD

A ještě mi to nedá - máte, paní Konečná štěstí, že už nežije Brežněv (tedy ve Vašich srdcích ano) - přišla jste o jeho polibky :-))

2 0
možnosti
MB

Zmýlená již neplatí. Tedy nikoliv Sovětský Slon - Náš vzor, ale právě to Polsko! Uznejte sama. Komunisté si tam ani neškrtnou. Dělnická třída, rukou L. Walesy naplnila poselství praotců a zbavila se Okovů! Dnes, si jezdí po úžasných dálnicích, (2018 zprovozněno 321,4 km), pravda, našich nových 3.8 km taky není špatné! Možná to bude tím, že 1990 Sejm schválil Zákon o převzetí majetku bývalé PSDS - (Polské KSČ). A dokonce to přerozdělil ve prospěch Samospráv = Lidem k dobru! Tím pádem nemohou Vládu podporovat! Tím pádem připomenutí zločinů - dělení země + Katyně! Tím pádem zájem o základnu NATO + Moderní výzbroj, které mj. dnešní Turecko nedostane. Co říci, my šli cestou Útočného radaru v Brdech ... :-)

8 0
možnosti
LT

Ano, Polsko náš vzor. Jenže to se jim asi nejdříve budeme muset omluvit za spor o Těšínsko, veřejně označit generála Šnejdárka za válečného zločince a vlastně nejlepší by bylo jim rovnou celé Těšínsko odevzdat, protože věřte mi, tuhle "křivdu" nám do dnes Poláci nezapoměli.

Ale jak říkám, určitě když k nim přilezeme po kolenou s omluvou a darem, tak nás vezmou na milost a budou rádi naším vzorem.

0 0
možnosti
PD

A paní poslankyně, které by, podle Vašeho mínění, byly pro nás lepší - F16 nebo F35?

1 0
možnosti
LT

A pane Dytrychu, když už jsme u těch otázek, která F - 16?

0 0
možnosti
PD

S tím lezením někam - tak na Vás a Rusy nikdo nemá :-)). Rozdíl mezi Vámi a Poláky je ten, že Vaši kamarádi Vás jen drželi u moci a národ za to zaplatil 40 roky úpadku. Zato Poláci mají více rozumu a méně komunistů.

8 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik