Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné, sociálně spravedlivější je takový eufemismus pro orveme vás na daních až na dřeň, tedy ty schopné, snaživé a pracovité a i ty chudé. A rozhodně nemáte pravdu v tom, že všichni platíme daně, protože Vy žádné daně neplatíte, protože žijete z peněz daňových poplatníků, z peněz těch snaživých, schopných a pracovitých i z peněz těch chudých, kteří Vás živí a místo abyste jim byla vděčná, je chcete odřít ještě o kus víc, abyste zkusila, kolik ještě vydrží. Schopní, snaživí a pracovití zdanění až na dřeň, k tomu skryté daně pro ty opravdu chudé, protože nějakou daň musíme zaplatit všichni, kromě státních zaměstnanců a politiků, slovy mé babičky, hanba by Vás měla lískat, protože užíráte z talířů dětí schopných, pracovitých, snaživých úplně stejně jako z talířů dětí těch nejchudších.

1 1
možnosti

Tebe už měl někdo kopnout do p.......

0 1
možnosti

Tím, že se prezentujete jako superhulvát jste ukázal jen na sebe, jaké jste střevo!!!

0 0
možnosti
Foto

Čím bude Evropa sociálně vlídnější, tím více nelegálních migrantů přiláká....

0 0
možnosti
Foto

Každý lump, který chce žít z práce druhých se zaštiťuje heslem "sociální spravedlnost" .

5 0
možnosti

Pokud Evropu, tak bez komunistů

6 0
možnosti

Aha. Bezva nápad, to jste vymyslel sám? Takže bez nich bude najednou EU přímo svatozář co. ;-D

0 0
možnosti

Vy (komunisté) si prostě nedáte pokoj.

7 0
možnosti
Foto

Pokud Evropu, tak bez dotací a sociálních vymožeností a tím pádem i vysokých daní. Staletí se lidstvo obešlo bez sociální role státu a bylo existence schopné. Po zavedení sociálních výdobytků lidstvo leniví a hloupne.

2 0
možnosti
Foto

Perfektní sebereflexe. ;-D

1 0
možnosti
Foto

A jak budeme s nesmyslně vysokými mzdami konkurovat dovozu z Číny?

2 0
možnosti
Foto

Úplně jednoduše, to neznáte, jmenujeme spoustu pracovních rad, komisí pracovních rad, sejde se mockrát spousta lidí tu i támhle a vygenerují spoustu papírů, kde se vzájemně ujistí, že to půjde a kdyby to náhodou nešlo, tak se nechá zpracovat spousta předražených analýz, průzkumů a vyhodnotí zase nějaké další pracovní rady a skupiny a komise . . . . a kdyby to nepomohlo, tak zavedeme kontrolní komise kontrolních komisí a kontrolní kontrolu kontroly . . ale hlavně budou mít všichni zaplacenou cestu tam a zpátky, k tomu diety, odměny za pracovní nasazení a co já vím, co ještě, ono to půjde . . . ;-D

1 0
možnosti

P86e91t17r 50B41u37r83i22a31n

29. 4. 2019 15:27

K čemu píšete tyto srdceryvné demagogie (jako je ulívání si daní do daňových rájů), když pod nimi nejste schopna ani vést smysluplný dialog? A kdyby jen dialog, lidé vám nestojí ani za strohou odpověď. A přitom v rámci komunikace naživo byste mohla odvést víc volební práce, než hromada natištěných klišé. Z toho je vidět, jak vám jde o normální lidi.

12 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik