Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jeste dnes jste pani Konecna nepochopila ten zakladni princip demokracie. To je domluva dvou i vice stran a mysleni!!!

NE ZADNY DIKTAT te lepsi "vedouci sebranky"!!!!

1 0
možnosti
PB

P66e74t49r 12B70u76r51i15a83n

15. 3. 2019 14:53

;-D;-Dmohli si naplánovat výlet v den výročí založení republiky. Takový je jediný dopad tohoto zákona. Tržby velkým obchodníkům neklesají. Lidé si zvykli nakoupit předem.

Zdroj: https://konecnakaterina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704727

No tak to je dobře, že můžou jít spolu na výlet 28. října, protože hned následující neděli pošupajdí matka do práce, protože celkový objem pracovní doby včetně legálního fondu nařízených přesčasů se nijak nezměnil! A je naprosto šumák, že má mamina v pátek volno, když se jí šichta přesune na sobotu, kdy měla mít původně volný den. Ale jeden efekt to přeci jenom má. Prodavačky udělají stejný objem práce v kratším čase (Tržby velkým obchodníkům neklesají. Lidé si zvykli nakoupit předem), za kratší čas a méně peněz, tedy bez příplatku za svátek. Takže jediní kdo na tom výrazně ušetří jsou majitelé supermarketů. Bez toho, aniž by jim klesly tržby ušetří za mzdy, příplatky a energie 7 dní v roce. Velký potlesk ve stoje.

0 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Naštěstí to až na to Makro dobře dopadlo. R^

0 0
možnosti
Foto

Paní autorka ráda páchá dobro i když jí o to nikdo nestojí a samozřejmě na účet těch druhých. Tihle lidé by měli dostat příležitost, aby si mohli všechny své výmysly financovat ze svých kapes.

4 0
možnosti
VS

Budu se opakovat, co vaše svědomí a stud. jste členkou zločinecké strany. nacisté a komunisté mají na svědomí desítky milionů obětí.Rv

2 0
možnosti
DR

S otvírací dobou o svátcích má ten výkřik společného co? Nebo to jen aby řeč nestála?

1 1
možnosti
Foto

zase začínají jiní rozhodovat, zda mi smí chutnat guláš, či ne

5 0
možnosti
KK

Hmmm. Typické.

Komunista místo toho aby "chodil kanálama" poučuje ostatní co je správné. :-/

11 0
možnosti
PT

P76e35t80r 14T78o49m55e37k

15. 3. 2019 9:54

Je na to zvyklá už z domova. Vychovaná byla odporným komunistickým tajemníkem, tak co chcete.

5 0
možnosti
MH

Výborně. A co rodiny hasičů, záchranářů, policistů, vojáků, řídících letového provozu, pilotů, lékařů sester (a bratrů) a dalšího zdravotního personálu, řidičů MHD, strojvůdců a dalších zaměstnanců drah, IT pracovníků v dohledových centrech a dalších ? Ti nemají právo na svátky a být se svými blízkými ? Asi ne. A co je státu do toho, jak kdo tráví svoje volno ? To mi prosím vysvětlete, z jakého titulu by měl stát říkat svým občanům, jak mají trávit sváteční dny. Stačí holá věta.

15 0
možnosti
DR

Opravdu stačí pouze jedna věta. Ty hasiče, policisty, vojáky, řídící letového provozu, piloty, lékaře, sestry, řidiče MHD, strojvůdce a IT pracovníky mají i ty země kde ten zákaz (a daleko širší než je hloupých 5 dní v roce) už dávno funguje.

Na to jste kvůli vidině toho svátečního žvance ještě nepřišel?

1 0
možnosti
LV

Že Vám není špatně ze sebe samé, když se jako vysoká funkcionářka strany, která okrádá církev ještě dnes, spoustu kněží, řeholníků a řeholnic věznila vraždila, lidi za víru perzekvovala, oháníte křesťanskými svátky. Nikdo se Vás o další svátky neprosil, opravdu jste je nemuseli zavádět.

A ta hloupá písnička o zaměstnancích obchodu? O svátcích pracují lékaři, policisté, hasiči, řidiči autobusů, osádky vlaků, zemědělci... Těm všem taky chcete o velikonocích zakázat pracovat, aby mohli slavit?

11 0
možnosti
Foto

R25o33m10a78n 75K96o34z39e50l

15. 3. 2019 11:45

Kdyby jen ti, pracují i lidé v nepřetržitých provozech, konkrétně v této firmě https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/firma-on-semiconductor-roznov-pod-radhostem-bernard-gutmann.A171102_361863_zlin-zpravy_ras chodí i na Nový rok. to prodavačky nechodily ani před zákonem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik