Diskuse

Obavy z brexitu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73i12r27i 23T26i94c43h58y

9. 3. 2019 17:12

Ve fanatickych diktaturach, pokud jsou volby vubec provedeny, jsou vysledky 99,9% pro vladnouci elitu. V demokraciich je velky rozdil v nazorech, proto vidime volby typicky 51 ku 49 (USA president, ale I nedavna situace v Cesku a jinde). Znacna cast obyvatel se o deni nezajima, mnozi jsou ohloupeni propagandou (zejmena levicacko fasistickou propagandou na "zapade"). Nemuzeme se tedy divit slozitostem s Brexitem. Myslim si, ze ti puvodni Anglicane (ne ty hordy pristehovalcu v Londyne) si opravdu preji nezavislost, chteji rozhodovat o sobe a ne byt pod diktatem EU.

3 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, jak může být někdo pod diktátem spolku, jehož je sám členem a má v něm svůj hlas?

0 0
možnosti

To není nic proti obavě z komunistů. Britové si můžou odejít a zase vstoupit, odkud chtějí a kam chtějí. Ale dovedete si představit, že by odešla ČSSR z Varšavské smlouvy či RVHP? Ne. Já také ne. A přesto, že chtěli pouze lepší "socialismus" poslala na nás Moskva vojsko. Říká vám něco slovo stud nebo svědomí? Nacismus a komunismus mají na svědomí desítky milionů mrtvých. Dobře spěte![>-]

4 1
možnosti
Foto

1) Albánie vystoupila z Varšavské smlouvy.

2) ČSSR byla přímo iniciátorem rozpuštění RVHP a VS.

Na nás Moskva vojska nepozvala, nebylo to kvůli nám, ale kvůli obavě z Amíků, že k nám vtrhnou.

0 4
možnosti

Bohužel, z britského parlamentu se namísto snahy o podpoření vyjednané dohody, stalo především díky opozici takové divadlo že i Vondráček se svou kytarou bledne závistí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik