Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vychytralá komunistko styďte se! Jméno Karla Marxe je modlou pro každého, kdo se snaží vystupovat proti svobodě, proti trhu, proti kapitalismu, ale i proti současnému systému falešně nazývaného kapitalismem. Jestliže se politici či intelektuálové, kteří v současném systému vidí kapitalismus, zaštiťují Marxem, a volají po tužším socialismu, snaží se zakrýt fakt, že politicko ekonomický systém, v němž nyní žijeme, na marxismu do značné míry stojí a je důsledkem stejného filozofického vývoje, z něhož čerpal sám Marx.

1 0
možnosti

L35u54b24o28š 78K22r42i93m71l

24. 1. 2019 14:49

Kapitalismus je bohatství pro někoho, ale socialismus (komunismus) je bída pro všechny!!!!

4 0
možnosti

Soudružko eroposlankyně, sama patříte mezi tlusté kocoury, ale po květnu pošupajdíte, jako správný proletář domů do hladovějící země.;-€

3 0
možnosti

Opravdu se to vymyká z rukou a je třeba něco dělat! Délka dožití se - za 30 let prodloužila o neuvěřitelných 6 let. Chudoba, se v ČR nekoná - pravda, kdo hledá, tak si ji i nalezne. Marx pravil, že Kapitalismus produkuje chudobné. Pokud by to tak fungovalo - Kdo by pak ty služby a zboží vlastně kupoval a následně konzumoval? Je v tom neřízený chaos, ÚV KSČ nezasedá! Starých pořádků je zapotřebí! Výmit tržní společnost, kde skutečně rozdíly i existují. Nastolit socialismus, kde mírou chudoby jsou si všichni lidé rovni. Tak nastane Zlatá doba Bratstva kočičí pracky - Rudého, hubeného nedostatku ... ! :-)

5 0
možnosti

To vše bez špetky svědomí říká členka strany, která oloupila a zdevastovala tuto zemi a uvrhla ji hospodářsky o desítky let zpět, takže kdyby se dnešní naši zaměstnanci měli tak jak ti ve Británii, tak slaví dnes taky. To nemluvím o celkové morální devastaci se kterou se potýkáme a kterou se dnešní KSČ neštítí nadále živit. Jde o závist, nenávist, štvaní proti bližnímu a nesmiřitelný třídní boj, který mají v plánu vést všemi prostředky bez ohledu na počet zavražděných na obou stranách.

Jasná ukázka propagandy ve stylu Marxova a Leninova učení, takže k žádnému ustřižení od zvěrstev komunismu nedošlo a nelze to očekávat. Tohle uskupení vzývající minulé vrahy vlastního národa nemá v parlamentu co dělat a nemá žádné právo nám určovat jak máme žít.

10 0
možnosti

Bolševický odpad, který káže z balkonu jak Štěpán

2 0
možnosti

A22d35a52m 97M64a92l90ý

24. 1. 2019 7:55

Paní europoslankyně má 6200 Euro čistého měsíčně a průměrný český starobní důchodce nemá ani 500.

Jaká nespravedlnost ;-) R^.

Že by též kázala vodu a pila víno?

6 0
možnosti

J97a87n 69H76r76u96š71k83a

24. 1. 2019 8:18

tak ale to bylo vždy s komoušema...

6 0
možnosti

Paní poslankyně, aby vaše spravedlivé rozhořčení bylo podloženo reálným příkladem, můžete nám laskavě sdělit, kolik pobíráte jako europoslankyně vy, včetně všech benefitů a paušálů na asistenty tlumočníky apod.? Cejchoval bych to rozhodně blíže k milionu měsíčně. Nebo to mám dohledat a lepnout to sem? Já jen abychom věděli, jak moc vám ten prohnilý kapitalismus smrdí.

3 0
možnosti

J48a28n 60Z70í95m68a

24. 1. 2019 7:35

Vaše vyjádření má jistou logiku. Ovšem trochu ji ztrácí ve světle veřejného prohlášení Vašeho pana kolegy Dolejše, že by se měly odvádět daně z navráceného komunistického lupu, který tato strana ukradla mezi padesátými, až sedmdesátými léty církvím.

Čímž se KSČM, která se distancovala od tehdejší KSČ opět k této před skoro 30 lety zrušené straně, opět plnohodnotně hlásí. Váš článek je hezký, ale v nepravou dobu. Zdravím. !!

0 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik