Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je, že jsme naprosto nesvéprávným vazalem Bruselu a Washingtonu a musíme schvalovat jakékoliv zločiny Saúdské Arábie a některých zemí NATO, jako jsou USA, Velká Británie a Francie.

Pro Vás karma R^

5 2
možnosti

Problém je, že jste opět nechápavý a vůbec netušíte, co znamená "nesvéprávný vazal". Tím jsme byli, když nám vládla strana paní europoslankyně, jíž jste dal za pravdu. Když jsme se pokusili vzepřít, už jsme tu měli ruské tanky. Tak vypadá vazalství. Teď nás v západním společenství nikdo nedrží. Můžeme klidně hned příští rok vystoupit. Nikdo nám sem tanky nepošle. To je právě ten rozdíl.

11 4
možnosti
Foto

Vy si myslíte, že Západ dovolí, abychom vystoupili z jeho společenství?

To bychom dopadli hůře než Ukrajina.

A toto pan Zaorálek dobře ví, proto nyní mluví jinak, než když byl ministrem zahraničí a nemusel čekat na příkazy Bruselu a amerického velvyslance.

3 1
možnosti

Ano, jsem přesvědčen, že Západ dovolí, abychom vystoupili z jeho společenství. Abychom dopadli jako Ukrajina, to by nás nejdřív muselo přepadnout Rusko. To nám zatím nehrozí. Zaorálek na žádné rozkazy nečekal, není jako vy komunisté.

4 0
možnosti
Foto

Ano, Rusko přepadlo hlavní město Ukrajiny Kyjev, svrhlo legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče a dosadilo tam nelegitimní pučisty a těm poručilo rozpoutat válku proti všem, kdo je odmítli uznat za svoje nové vládce.

Prosím Vás, jaké máte vzdělání, že z Vás mohou vycházet takové nesmysly a neznalosti?

4 3
možnosti

Rusko přepadlo východní území Ukrajiny, což jsou právě ta území, kde je dnes válka. Ta území, která nebyla přepadena, nyní žijí v míru. Prosím vás, jaké máte vzdělání, že vůbec nesledujete, co se okolo vás děje?

6 2
možnosti
Foto

Tak, takové nesmysly si nedovolí tvrdit ani rusofobní mainstream.

Takže by mne opravdu zajímalo Vaše vzdělání.

2 2
možnosti

Tak, to si určitě nedovolí tvrdit nikdo ve vaší fantazii. Chybí vám rozhled i ta fantazie a jste odtržený od reality, jak o tom svědčí vaše blogy. Když vám řeknu, že mám vysokoškolský doktorát, bude vám to stačit, nebo se budete ptát hlouběji? A jaké vzdělání vlastně máte vy?

1 1
možnosti
Foto

Předpokládal jsem, že máte vysokoškolský doktorát a vystudoval jste po roce 1989, protože za komunistů vysokoškoláci s takovou "úrovní" znalostí nedostudovali.

A tipnul bych si, že jste "vystudoval" práva někdy po roce 2000. Současná justice je totiž nejpokleslejší složkou naší současné společnosti.

Pokud se mýlím a nevystudoval jste práva, tak se omlouvám.

1 1
možnosti

Zmýlil jste se a omluvu přijímám. Co jste tedy vystudoval vy?

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik