Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to trošku jinak-nejedná se o zákony proti konkrétním lidem-ani proti Babišovi ani proti Mynářovi.

Ano přijímaly se na základě toho, že Babiš byl a je ve vlád, že kancléř nemá prověrku, ale je to prostě proto, že se předpokládalo, že u nás bude panovat politická kultura běžná ve vyspělé Evropě. tedy, že oligarcha nebude ve vládě, že hradní kancléř bude mít prověrku, že nebude trestně tíhaný premier,....

Díky tomu do jaké žumpy nás zavádí Zema, Babiš a další za pomoci Vás komunistů (a chápu, že Vám morálka nic neříká-to jste prokázai za 40 let socialismu u nás)je potřeba řešit zákony i to co by mělo být z hlediska morálky automatismem.

4 0
možnosti
PB

V perexu je psáno o zákonu k potrestání Mynáře, v článku o něm ani slovo. A je to logické, protože zákon požadující aby kancléř měl bezpečnostní prověrku logicky a jasně vychází ze zákona o nakládání s utajovanými materiály. Vy to víte a proto jste do toho "nešla". Z vaší strany je to jen další demagogie.

https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=666770

1 0
možnosti
JB

J68i19r18i 72B78o62r

5. 7. 2018 15:38

Proč si pořád myslím že nejste chytrá?;-(

0 1
možnosti
KB

K60a50r18e61l 14B80o45k

5. 7. 2018 9:29

Tak to je úroveň.

0 0
možnosti
MB

Máme různé Zákony, pak i ten Lustrační. Rozumné opatření, které říká, že pokud jsi škodil v době minulé - Je to sice smutné, ale žij dále, stát tě svým zaměstnaneckým poměrem , živit nebude. Tento Zákon porušil M. Zeman, když poprvé jmenoval A. Babiše ministrem, v té době byl a je Burešem STB. Kancléř prezidenta, to zní hrdě - Asi tam má sedět osoba důstojná a důvěryhodná. Bere se to za samozřejmost. A tak tam sedí kámoš a pračka financí neúplatného prezidenta. Nemá prověrku - pro bližní je tedy dobrý a přínosný - pro stát tedy nepoužitelný - důvěru nemá. A pokud neumřeli, tak tam sedí a bohatnou dodnes ... :-)

6 1
možnosti
RC

Co to melete? Lex Babis samozrejme dopadl i na jine lidi. A pro zakon o kancleri - melo to platit od dalsiho cloveka, ktery by danou funkci mel. Tedy to nebylo proti Mynarovi.

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik