Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Pěkné a teď ještě o komunistickém teroru u nás a ve světě.

2 0
možnosti
MB

Smát se, či plakat ? "ODJAKŽIVA je to právě levice, která se na všech frontách snaží zabezpečit svým občanům klid a mír na práci, bezpečný veřejný prostor a domov. Levice je ta, která dbá na bezpečí svých občanů a trvá na VLÁDĚ PRÁVA" - Zákon č. 198/1993 Sb. = Programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody. ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Možná jste slušný člověk, ale hlásit se ke komunistům bylo, je a bude pro mně vždycky projev selhání buď charakteru nebo rozumu. Zkuste zapřemýšlet, k jakým hodnotám se vaše strana hlásí a co tato strana v historii kdy vygenerovala. Problém je v té myšlence, jenž je nepřátelská lidskému životu.

5 1
možnosti
Foto

To jste to paní poslankyni sice pěkně nandal, ale diskuse pod článkem by se asi měla spíše zabývat obsahem članku, než osobou autora. Pokud máte něco k paní poslankyni, či myšlence komunismu, napište blog a tam můžete v diskusi ventilovat své antikomunistické názory co hrdlo ráčí.

0 2
možnosti
Foto

Co je to za nesmysl ten poslední odstavec? Uveďte jediný příklad, kdy české pravice (a kdo to je?) prodala bezpečnost občanů! Co to je za blábol?

A že levice (to jako komouši?) dbá na vládě práva?! No tak to jste nám ukázali myslím dostatečně!

Myslím si, že ty vaše blogy jsou stranický úkol. Úroveň tomu odpovídá. Tohle nás zastupuje v EU!

6 2
možnosti
MK

Samozřejmě že to má jako stranický úkol. Je to vidět i z toho, že nikdy nediskutuje.

1 0
možnosti
VV

ten palec nahoru znamena ze vrana k vrane seda?

3 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,18
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik