Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen bych chtěla upozornit na mylné označení deklarace v českých médiích a mezi politiky. Marakešska deklarace řeší práva náboženských menšin v muslimských zemích. Protože tado deklarace předcházela autorkou zmiňovanou deklaraci, jmenuje se tato oficiálně Marakešská politická deklarace

0 0
možnosti

Zvláště s bodem jedna absolutní souhlas. R^

0 0
možnosti

Ministr Metnar ničemu nepodlehl. Dělal to co guru nařídil. A jeho taktika je nebýt tzv. přespříliš negativní. Bonbónek na deklaraci je to, že vracení migrantů má být především na bázi dobrovolnosti ...

0 0
možnosti

Já vůbec nechápu, proč se v debatách jak pomoct Africe nikdy nikde nepíše a nemluví o nutnosti výchovy Afričanů k plánovanému rozmnožování.

Dnes je zřejmé, že se Afričané rozmnožují bez sebemenší stopy odpovědnosti za narozené potomky. Množí se zcela přírodně jako pulci a naprosto neřeší, kdo se o děti postrá, kdo je bude živit.

Pokud by se ovlivnilo neřízené lavinovité množení Afriky, mnohé problémy by se samy začly řešit.

5 0
možnosti

Díky, ale i amatérovi je celkem jasné, že jde o plané diplomatické kydy, které každý rád nesplní, když bude potřebovat. Nejstrašněji na mě z celé EU působí liberální blábolisti v europarlamentu.

0 0
možnosti

V řadě věcí s vámi souhlasím. Vyspělé státy ovšem pomáhají Africe od poloviny XX. století - naprosto bezvýsledně, místní se pouze během několika generací utvrdili v tom, že bílí za ně mají odpovědnost a mají jim pomáhat. Jsou Afričané svéprávní? Mají stejnou inteligenci jako Evropané? Mají k dispozici přírodní bohatství, s nímž lze obchodovat? Pokud ano, ať se o sebe starají sami, ať si zavedou takové režimy, vlády a pravidla, jaké jim vyhovují. Nám do toho nic není. Nekrmit, neléčit, zabránit přesídlení dalších statisíců kulturně nekompatibilních lidí do Evropy, vrátit domů ty, co už jsou v Evropě.

Každý někam patří, každý má odpovědnost za sebe. A pro stát je prvotní povinnost zajistit dobrý život vlastním lidem, ne nadřadit práva cizinců nad zájmy domácích.

9 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik