Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96i10ř22í 10R34o39d

20. 5. 2018 20:29

Soudružko Konečná. Kdyby nebylo Vás - komunistů - kteří nedělají nic jiného, než lžou, manipulují, závidí a pomlouvají, tak by tento úřad nemusel vznikat!

1 0
možnosti
Foto

Komunisti dneska lžou už tak, že ani pravý opak není pravdou! ;-D

Komunistická cenzura dokonce zakazovala i dovoz časopisu Unita - plátek italské KS.

viz: http://www.nebakov.cz/obrazky/unita1.jpg

7 0
možnosti
MB

Komunisté a internet - to jde dohromady jako život ledního medvěda na Sahaře ! Volné šíření informací je jejich pohromou ! Jistě, přislo na to i Rusko, nová doba - nové formy boje. Chytit se může pouze bývalý človíček, jehož vrchoným argumentem kdysi bylo - A je to pravda ! Tady to píšou ! A významně ťukal do řádků Rudého práva. Komunisté ! Držte se svého - Toť plakát, který jako relikvii z 50 let, opatruji - Rozvinu, objeví se hvězdy a kladiva. Pod těmito nápis doby - Pracuj, myslí za tebe strana ! ... :-)

4 0
možnosti
OU
PB

Komunisté chtějí pouze vaše dobro. Lidi, nenechte si ho zase vzít!

9 0
možnosti
Foto

Zlí amíci, hodní rusáci. Komunistická mantra používaná již od druhé světové. A proč? Na dobitém území potřebuje uzurpátor své věrné, kteří budou ze zištných důvodů udržovat jeho moc. Tak to bylo a takový je komunistický cíl.

Kolaborantem byl, kolaborantem zůstal.

Výsledek vlády všehoschopných je vždy jen zaostalá společnost. Tak dopadl celý komunistický blog. Je odporné když komanči křičí cenzůra! Vy si do úst to slovo cenzura vůbec nemáte právo brát, vaše slovo je lež!

Sledoval jsem fotky ze sjezdu vaší strany. Co obličej, to zapšklost, zlo, podraz, chamtivost a nenávist. Vám totiž to rozeštvávání a zneužívání hloupých vyhovuje. Vaše politika byla a je na lži a závisti založená

9 1
možnosti
Foto

J66a74k24u49b 59R71o91t27h

14. 5. 2018 8:18

"Už nebudeme muset přemýšlet. Ani ověřovat!"

Ale to vy stejně neděláte a nikdy jste nedělala. Viz vaše články o TTIP, plné lží, nesmyslů a důkazů toho, že si informace vymýšlíte a neověřujete. :-/;-D

7 2
možnosti
Foto

Jak to můžete tvrdit o dokumentu, který nesmí, mimo pár vyvolených, nikdo vidět?

1 1
možnosti
Foto

Při čtení jsem měl neodbytný pocit, že jsem stejný nebo dost podobný text tady četl před pár dny, jenže od jiné autorky. Že by koordinace?

4 0
možnosti
VK

Spousta lidí nepřemýšlí ani tak a věří na kdejaké ještírky a konspirace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,84
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik