Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a81r72a 96R19a95n20k

18. 10. 2017 5:23

Ta ruda Vam skutecne sedneRv

0 0
možnosti

Jinak pro ty chytráky, kteří tu dehonestují vydání dekretů prezidentem Benešem jen takovou malou poznámku, on je vydal na základě rozhodnutí vítězných mocností, aby byla odsunuta německá menšina. To samé proběhlo i v Polsku.

1 0
možnosti

Milá dámo,

hlavně že Vám nevadí Merkelová a to, že jí dýchá na záda Seehofer pravá ruka Berndta Posselta. Okamura podpořil AfD v intencích striktně protiimigračních, jelikož islámská imigrace ohrožuje celou Evropu mnohem nebezpečněji než AfD vs Benešovy dekrety. Seehofer je mnohem nebezpečnější hybnou pákou v tomto směru.

Vy jste ale jako europoslankyně s platem větším než prezident naší země v EU spokojená. To je vidět. Ty žvásty o reformě EU jsou jen nesmyslným plácáním a Vy to dobře víte. To jako myslíte, že v rámci EU nám odpustí, že nepřijímáme migranty? Přečtěte si Lisabonskou smlouvu a pochopíte. Už vidím jak globalisté, sionisté a všichni ti, kteří tahají za provázky loutek v evropské komisi budou na základě Vašich návrhů reformovat EU. Naopak, ty Benešovy dekrety prolomí časem sama EU, Lisabon to Suděťákům umožňuje. Vystoupit z EU se Vám nechce, to chápu při Vašem platu. Reforma EU je jen nehorázný žvást. Vás už tam ani nikdo neposlouchá. Komise si pojede svojí hru, pro Vás je hlavní, že máte řádně nasypáno na pohodlný život paní reformátorko EU.

Chtěla jste si plivnout jen po skutečné opozici.

0 1
možnosti

Vzhledem k tomu, ze Edward Benes byl v te dobe jednak ve vleku komunisu a soudruha Stlina, navic uz nemocen, nejsou to vastne Stalinovy dekrety?

2 0
možnosti
Foto

Tak v každém pípadě téze o nutnosti vypořádat se tvrdě s Němci patří domácímu odboji od r. 1940.

0 0
možnosti

Vážená paní poslankyně.

Vždy než začnete psát podobný blog, rozmyslete se, zda Vám nemůže někdo omlátit o hlavu minulost Vaší partaje. V každé straně se totiž najdou blbci, na které je snadno poukázat. U Vás je to soudružka Semelová nebo ten pán co by v roce 1989 nechal Prahu oplotit a vychcípat. A co předseda KSČM? AfD je strana stále ještě pořádně nevyprofilovaná a bohužel s lidmi normálními se do Bundestagu dostali i ti, co tam asi nemají co dělat.

K Benešovým dekretům - je chybou naší politické reprezentace, že sudetským Němcům nedokáží zatnout rázně tipec. Ono se moc neví, že po válce bylo ze svých domovů bylo vyhnáno nějakých 10 mil. Němců. Ti všichni byli "odsunuti" do Německa. Kupodivu se ale stále řeší Němci z Čech. Také se moc nemluví o tom, že to nebyla jen msta či trest. To bylo také a především opatření pro budoucnost. Mocnosti tehdy usoudily, že pro klid v Evropě budou bezpečnější mononárodní státy. Poválečná historie to jen potvrzuje. Má osobní zkušenost ale je, že ti Němci se sem jedou jen podívat, protože jejich vazba k rodišti je opravdu silná. Jejich děti to už neřeší vůbec. Multikulti ale dosavadní klid ukončí.

8 0
možnosti
Foto

jenom pojmy jako Okamura, vlastenectví, KSČM, Benšovy dekrety, to samo o sobě je už ďábelský mix

5 0
možnosti

Benešovy dekrety byly vydány v době, kdy se už nedalo mluvit o nějaké spravedlnosti o kterou ani nešlo. Šlo o mstu. Vy komunisté sami moc dobře víte jak to bylo. Nakonec Beneš bylo od roku 1943 ve vašem vleku. Kdyby byla nějaká spravedlnost v životě pozemském, tak v roce 1989 by musely být vydány dekrety, na jejichž základě byste byli vyhnání na Kubu do Severní Koree, prostě někam, kde by od Vás byl klid a Vás úbytek byl nahrazen německými vysídlenci. Ti na rozdíl od Vás byli pro tuhle zem přínosem. A nějak zapomínáte soudružko, že jste to byli vy komunisté, kdo měl pro požadavky sudetských Němců porozumění, pravda, většina jich byla oprávněných, ale kdo také viděl v německých nacistech po roce září 1939 soudruhy ve zbrani. Než Dolfík napadl další říši zla a to říši Jožky Stalinovic.

7 0
možnosti

Jak muize vubec nekdo vstoupi do komunisticke strany....8-o

8 0
možnosti

Že podá přihlášku?

0 0
možnosti
Foto

Hnus je každé násilí a vy to vaše násilí glorifikujete. Takže se chováte hnusně. Asi nejhorší na tom všem bude to, že si myslíte, že jednáte správně. I když si myslím, že vám v tomto případě asi moc fandím.

6 1
možnosti

Nemám zájem vlastnil svůj všelidový podíl na zámku Opočno. Pro nás všechny činí asi 1cm3. Má jej vlastnit vlastník a nést tíhu svých starostí. Jinak se mýlíte ! Tím, že levicový prezident Zeman pravil, že Rusko si má od Ukrajiny Krym odkoupit. V tom případě již dávno vyčichlé Benešovy Dektrety nejenomže už žádný význam nemají - Ony otevírají i novou cestu ! Němci si naše Sudety zase seriozně odkoupí rovněž ! Chcete snad říci, že prezident ČR, je vlastenec falešný ? ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Ne radí, jako správný mafián, jiné mafii.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS