Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Vážená soudružko Konečná, chtěla jste se vyjádřit k situaci v Katalánsku, ale jistě jste nemohla předpokládat souhlas v diskusi už proto, že je to názor KSČM. Jistě jste mohla tušit, že Vám budou připomínat padesátá leta minulého století, ač jste je jistě nezažila, samozřejmě policejní zásah v r. 1989. Při pohledu na záběry drsných útoků policie v Madridu na demonstranty to evokuje srovnávání, u nás to tehdy nebylo totéž, ani co do násilí, ani politického záměru. Ale lapidárně řečeno : kdo má máslo na hlavě, nesmí chodit na slunce. :-)

0 0
možnosti
IN

Oprava : ty policejní razie v TV byly zřejmě z města Barcelony.

0 0
možnosti
PB

Komunisté jsou drzí jako štěnice. Tohle je příklad jejich absolutní nemorálnosti. Nelze přitom nevzpomenout na slova Karla Kryla: vrah o morálce káže...směřovaná právě jim!

2 0
možnosti
SB

S mnohým z toho, co píšete, by se dalo souhlasit, ale pan Woloszczuk vám to napsal správně:

Dokud vaše strana pořádně neodsoudí své vlastní zločiny, nemáte vy jako její členka a funkcionářka morální právo soudit kohokoli jiného.

3 0
možnosti
VV

Ty zasahy ceske policie pro navsteve cinskeho presidenta v Praze byly jen o malo umirnenejsi. Je to holt jejich povolani, a ne kazdy normalni clovek ma na to zaludek.

1 0
možnosti

Ty zásahy byly dokonce více přes čáru, protože tady nikdo neporušoval Ústavu. Přesto zasahovali i na akademické půdě, hlavně aby někoho nepohoršovaly vlajky. Co na to soudružka Konečná? Nic.

1 0
možnosti

Mě fascinuje, že vysoce postavená politička strany, která když byla naposledy ve vládě, vytvořila režim přímo založený na mlácení i všelijakém jiném zastrašování slušných lidí, se najednou pohoršuje nad policejním násilím v cizím státě. Přitom její strana se ke své totalitní minulosti stále hrdě hlásí a strpí mezi sebou i kreatury typu Grospiče, Skály či Semelové. Soudružka Konečná vidí biblickou třísku v oku bližního, ale trám ve svém vlastním nikoli.

3 0
možnosti
Foto

J42a49k50u15b 71R20o37t70h

4. 10. 2017 17:52

Samozřejmě, že komunistka Konečná považuje debatu o legálnosti za bezpředmětnou. Co na tom, že část zblblých Katalánců porušila Ústavu a zákony. Komunisté si s těmito nástroji demokracie vždy vytírali zadel, dokoce i s takovými, které sami zpotvořili a následně přijali. Fujtajksl, ženská. ;-€

2 0
možnosti
JAN

Takto to řezali naši komunisti až do r. 88 ! A na tuto poznámku mi "slečna komunistka" KK odvětila : .. "Tak jste si po ránu ulevil" . Mladí komunisti jsou asi ještě drzejší, než ti z r. 68 ! Jen nemocní je mohou volit.

4 0
možnosti

Mladí komunisté jsou něco jako neonacisté. Už to v podstatě nezažili, a tak si to idealizují. Soudružka Konečná je takový ženský ekvivalent mladého skinheada.

2 0
možnosti
RW

Milá utorko, až odsoudíte politické vraždy, vraždy na hranicích a statisíce vězněných za které je zodpovědná vaše strana, pak, možná, vám budu věřit, zatím jsem ale přesvědčen, že si jen "přihříváte polívčičku" - tak jak komunisté dělali vždycky a všude, kde nebyli u moci...

5 0
možnosti

Autorčina strana by si asi měla rozmyslet, jak to má se separatismem. Třeba Rusko, k němuž autorčina strana stále vzhlíží (což je dáno historicky z doby, kdy KSČ byla jenom spolek kolaborantů s cizí mocí), separatismus potlačuje ještě mnohem tvrději. Odsoudila to někdy autorka? Že ne? A čekal snad někdo něco jiného?

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik