Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soudružka jako obvykle chrlí moudra, která kdyby se uplatnila, tak bychom se za chvíli topili v hladu a nedostatku. Oni by si ale žili možná i lépe a v konečné fázi by si odhlasovali popravy kverulantů, takže by nás mohli i legálně vraždit.

To je sen mnoha soudruhů.

4 1
možnosti
Foto

J91a23k44u46b 57R11o40t32h

6. 9. 2017 10:03

O CETA prachsprostě a dlouhodobě lžete. A vaše lži (doufám) nerozeznají jen voliči vaší partaje. ;-€

4 1
možnosti
MB

Chápu Vás, jsem citlivý - pouze si změňte název článku !

Český volič - má v rukou životní úroveň!

Nás, poslanců Evropské unie ! ... :-)

1 0
možnosti
PB

Článek je dlouhý, předlouhý, a tak zkusím formulovat jen pár obecných výhrad.

Předně mi vadí, že v článku není ani jediná konkrétní výhrada k nějakému faktickému ustanovení typu: paragraf dohody ten a ten říká to a to a to by znamenalo konkrétně toto a to je pro nás nepřijatelné.

Potom mi vadí, že dohodu o volném obchodu dvou subjektů kriticky poměřujete s tím, že by na ni tratily jiné menší státy světa, menší firmy, drobní řemeslníci a venkov a já nevím kdo ještě. Přeci když si dohodnu se správcem tržiště, že mu každé pondělí dodám náklaďák brambor, není v mém perimetru starost o to, jak je rozdělí mezi stánkaře, či za jakou cenu je bude prodávat a jak naloží se zbytky.

Celý článek je protkaný doslova povrchními kecy o zaměstnancích, jejich právech, obyčejných lidech a jejich zájmech, takže bez nadsázky působí jako školení Revolučního dělnické hnutí. Ani o tom by smlouvy nadnárodní povahy neměly být. To řeší jiné úrovně a jiné úpravy.

A pak ti lobisté. Místo slova lobista dosaďte satana, místo pekla nadnárodní korporace a je hotovo. Stalo se módou, že kdo neumí něco konkrétně vyargumentovat zmíní, že je to tlak lobistů a že na tom vydělají korporace. Proboha samozřejmě že to dělají pro zisk, o tom přeci kapitalismus je! A samozřejmě, že korporace především dovedly náš moderní svět do blahobytu, který si užíváme plnými doušky. Jak můžete automaticky předpokládat a cpát ostatním, že zájem korporací jde vždy proti zájmům obyčejných lidí a že je snad jen okrádá a ožebračuje? Vy sama a vaše rodina, předpokládám, užíváte produkty korporací z 80% dnes a denně! Máte auta mezinárodních značek, bankovní služby, komunikační technologie, spíte v hotelích patřící do nadnárodních řetězců, chodíte jíst do "značkových" restaurací, dopravujete se přibližovadly velkých společností atd. Ale pokud chodíte v přešitých šatech po babičce, stravujete se v malých špeluňkách, po kapsách nosíte jen nakreslené bitcoiny a spíte po privátech, tak to beru zpět.

7 0
možnosti

"

Poslanci mají v rukách životní úroveň občanů Evropské unie"

To je snad sranda, ne?!

Čeští poslanci nemají v rukou (správně česky, že) úplně ani životní úrovni tu svoji.

(že by KSČM opět internacionálně bojovala za práva "pracujících" na celém Světě?)

5 0
možnosti
PB

Za socíku jsem četl na pánských záchodech u mušlí tento nápis: Soudruzi, jedině tady to máte pevně ve svých rukou!

4 0
možnosti
Foto

Kam se ubírala naše životní úroveň pod vládou KSČ dobře víme. Přesně tam, jako všude na světe pod vládou komunistů a socialistů.

9 1
možnosti
Foto

Otázka zní, proč Dohoda nevadí Lucemburku.

0 0
možnosti

Protože Luxembourg nepatří tamnímu Lidu, ale nadnárodnímu jednomu procentu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik