Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Komouška co čekat jiného...

9 1
možnosti

Kéž by tato slepice, přišla o zobák!

3 2
možnosti
ZH

Komunisti by měli být ticho a zalezlí v kanálech, protože nejsou hodnotnou alternativou. Vaše nabídka je ještě horší než to, co je tu teď. ;-€

10 2
možnosti
JAN

"Milá" slečno, komunisti kteří lhali, kradli a vraždili mi nebudou vyprávět co mám dělat ! Proč jste třebas vy u takové partaje !?! Rodinná tradice, to jest dnešní častý argument ;-D Tak si to užijte Rv

14 2
možnosti
MB

Když už nic, tak možno uznat, že levicoví pomatenci mají heslo vskutku dobré - Vítejte v pekle ! Po dlouhé době, slogan trefný - úderný a pravdivý ! To poznal i můj děd, když rudý šátek s holinkou vstoupil do jeho živno obchůdku - 1921 - 1950. Dodávám, že předek ke G20 vůbec nepatřil ! ... :-)

9 0
možnosti
VS

Je mnoho důvodů, proč protestovat proti komunistům - viz KLDR. Je jenom škoda, že neproběhl nový Norimberský proces, na kterém by se soudili zločiny komunismu.8-o

11 1
možnosti
OK

O62t15a 63K35i40n14c

7. 7. 2017 11:42

A že protestující zapalují popelnice a auta, to vám vůbec nevadí. Prostě komunisti a vandalové jsou si blízcí.

13 0
možnosti
JR

J16a88n 14R61á86ž

7. 7. 2017 11:41

V Hamburku rozhodně nejsou ti, kdo globalizovaný svět skutečně řídí a těm jsou nějaké tam konané demonstrace naprosto ukradené.

Jediný relevantní důvod k omezení negativního působení volného obchodu v globálním měřítku, a omezení moci zákulisních hráčů, může být růst deficitu zahraničního obchodu USA a EU, což znamená také nárůst nezaměstnanosti a schodky v rozpočtech. Až se více do mezinárodního obchodu zapojí Indie, což se dá očekávat do pěti let, kdy v mnohé produkci nahradí ve světovém obchodu výpadky Číny, která se bude muset soustředit více na domácí poptávku, nezbude USA i EU učinit nějaká ochranářská opatření proti levným dovozům a přemísťování výroby do Asie. A k tomuto kroku donutí politiky, i přes obrovský nátlak "globalistů" , občanské nepokoje v jejich zemích. Pak budou mít antiglobalizační demonstrace nějaký význam. Do Hamburku se přišli vydovádět především anarchisté a ekoteroristé spolu s pár desítkami zmanipulovaných mladých idealistů. Bude pár vyrabovaných obchodů, zapálených aut a nějací zranění. Jiný dopad než nas*ání policistů a několik desítek dočasně zadržených, to na nic mít nebude.

Jedině kdyby nějakého muslima napadlo se mezi demonstranty odpálit, tak to by mělo před nadcházejícími volbami velký vliv na německou vnitřní politiku.

2 0
možnosti
Foto

Slečno Konečná, doufám, že se oněch demonstrací v Hamburku sama osobně zúčastníte. :-)

9 0
možnosti
SB

Je dost důvodů, proč se mi G20 nemusí líbit, ale na rozdíl od té vaší partaje, soudružko Konečná, nepověsili Horákovou a neschválili noční přepadení mé vlasti ruskými vojáky.

24 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik