Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co navrhujete ?

Diktaturu proletariátu nebo raději nějaké Marxem doporučované násilí?

2 1
možnosti

Ani článek nečtu, ale pokud kdáká komunistka, nevzejde z toho nic dobrého.

4 1
možnosti
Foto

To je škoda, že jste si to nepřečetl. Přidávání palmového oleje, respektivě třeba řepkového do biopaliv je velmi aktuální téma. Vám nevadí zaplevelení úrodné půdy řepkou, či vypalování pralesů? Doufám, že toto téma si vezme za své více politiků, nejen paní Konečná, kteří pochopili, že biopaliva jsou slepá ulička, která nepomáhají přírodě, ale jen producentům, viz Agrofert.

2 0
možnosti
Foto

A jinak je škoda, že neotvíráte diskusi běžně. Třeba k tomu minulému tématu "žebračenky pro děti z nemajetných rodin": vycházíte z částečně nesprávných předpokladů. Tohle není řešitelné cestou sociálky, protože jde o děti výhradně z rodin s nízkými příjmy, ale často jde o děti, jejichž rodiče ty peníze sice mají, ale skončí v alkoholu, cigaretách nebo hernách.

Řešit to tedy výší příjmů rodičů k ničemu nepovede, ty děti své teplé jídlo každý den nedostanou, ani když jim přidáte další peníze.

Tohle má tedy smysl řešit spíš cestou školy - tam se dá zjistit, které děti nechodí na obědy, a pak trochu pátrat po tom, proč - někde je třeba matka doma s menším sourozencem a stejně vaří, tak oběd ve škole nemusí být nutný - ale to záleží skutečně na individuálním posouzení situace.

3 0
možnosti
MK

Souhlas. Autory blogu, kde neni otevřená diskuze, nečtu. Jsou to zbabelci.

2 0
možnosti
Foto

Ono by stačilo, aby skončilo povinné přidávání biosložky do PHM. Evropská poptávka po palmovém oleji by klesla na polovinu, o další pokles spotřeby v potravinách se potom může postarat narůstající odpor veřejnosti.

Konec přidávání biosložky do PHM by prospělo i naší krajině - omezilo by to nepřiměřené rozlohy oseté řepkou. Ovšem to narazí, protože by Agrofert přišel o svou zaručenou korunu z každého prodaného litru benzínu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik