Diskuse

Jaro patriotů?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Takže i komunisti jsou teď pro EU? Asik není lepšího důkazu extrémní levicovosti současné EU...

7 0
možnosti
Foto

J89a80k64u85b 79R17o31t51h

23. 3. 2017 11:24

Tak už jste si na ÚV vyjasnili, koho podporovat? Jestli vůči migrantům nenávistné nacionalistické strany, podporované Putinem, nebo levici, vůči migrantům naproti tomu, stejně extrémisticky, vítací? Máte v tom furt guláš. Ani redakce vašeho partajního plátku se v tom nedokáže orientovat.;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Pokud EU nestačí zničit Wilders s LePen, učiní tak sama svým idiotským tlakem na kvóty a vymáhání i těch největších pitomostí pod pohrůžkami zastavení dotačních fondů. Za to nemají rádi EU ani opoziční politici, ale hlavně si EU proti sobě sama popouzí nejširší vrstvy lidí. Je jen otázkou času, kdy se evropské struktury zhroutí jako domeček z karet, podobně jako před čtvrtstoletím bolševický aparát řízený z Moskvy.

2 0
možnosti
Foto

Lidová strana pro svobodu a demokracii (VVD) premiéra Marka Rutteho o proti volbám v z roku 2012 o osm křesel si pohoršila,. Vyhrála volby díky tomu, že část proti migrační politiky převzala od PVV. Wildersova PVV posílila z 15 mandátů proti volbám z roku 2012 na nynějších 20 mandátů. Kdo vyhrál volby ?

1 0
možnosti
Foto

Navrhujete použít násilí podle návodu v Komunistickém manifestu ?

Vyřeší se situace v EU zavedením diktatury proletariátu ?

3 1
možnosti
Foto

Ano, jistěže se situace v EU vyřeší zavedením diktatury proletariátu, protože tu diktaturu nebude mít kdo vykonávat. Proletáři nejsou k mání.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS