Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a87r54a 40R73a30n42k

30. 1. 2017 3:01

Sorry, Vas by meli obcane Ceske republiky platit za ruskou propagandu, nebo kompromatRv

0 0
možnosti
Foto

Péče v USA před Obamou sice byla pro všechny, ale drahá, takže jen pro vybrané, což USA stálo více, protože jim umírali lidi předčasně. Dokonce i Kuba vedla před spojenými státy v počtu preventivních prohlídek a v zamezení úmrtnosti dětí. ACA měla své problémy, ty byly dány špatným odhadem pojišťoven jejich nákladů, když museli pojistit lidi s předchozí podmínkou, jako je akné. Nyní se zvedly náklady pro střední třídu, pak by ale zase po pár letech urovnalo. Co bych mu vyčetla byla vysoká míra pronásledování whistleblowerů a posílení globálních odposlechů. Na druhou stranu snížení trestů pro nenásilné trestné činy a reforma trestů obecně byla krokem pozitivním směrem, protože v USA bylo 70 procent světové vězeňské populace. Obama nebyl emocionální, byl mnohem více introvertem, jenž nespolupracoval dobře s Kongresem.

3 1
možnosti
Foto

Za Obamy se opticky zvýšilo pnutí mezi rasami a počet násilných zločinů, více se o tom mluvilo, ale statistiky ukazují pravý opak, zvýšení míry bezpečnosti a pokles kriminaloty. Trump umně manipuloval fakty a vypichoval jednotlivá fakty, což je prokázáno fakty.

1 0
možnosti
JR

J15a29n 24R10á79ž

29. 1. 2017 14:23

K úspěchu Obamovy politiky se, podle komunistů a socialistů, prý řadí systém zdravotního pojištění. Pravdou ovšem je, že tento systém sice učinil zdravotní pojištění zadarmo pro nepracující, ale podstatně zdravotní pojištění zdražil pro pracující. Za Obamovy vlády rapidně stouplo nepřátelství mezi rasami a radikálně se zvýšil počet vzájemných smrtících útoků mezi policisty a černochy. Počet zemí se kterými jsou Spojené státy v nevyhlášeném válečném stavu, se zvýšil o 60%, Obama svou "mírotvornou" politikou způsobil nejenom to, že se odstranily stabilní a Evropu nijak neohrožující vlády severní Afriky a Sýrie, čímž vytvořil zárodky největšího bezpečnostního rizika pro Evropu od konce druhé světové války, ale idiotskou politikou vůči Ukrajině vytvořil z Ruska potenciální hrozbu míru nejenom v Evropě. Za naprostý faul Obamovy politiky považuji, že ohrozil lid Izraele tím, že umožnil Iránu, nepříteli Izraele, který by ho mohl skutečně ohrozit, dál rozvíjet svůj jaderný program a podporou palestinských teroristů, zamezil Izraeli se účinně bránit útokům ze strany Hamásu i Hizballáhu.. Tak to jsou opravdu úspěchy Obamovy vlády!

6 2
možnosti
Foto

Nemůžete žádnému státu dost dobře bránit v rozvoji jaderné energetiky s poukazem na dohodu o nešíření jaderných zbraní, zvláště když ji neplní samotné atomové velmoci, které se zavázaly tak do r. 1980 zbavit svět jaderných zbraní.

0 3
možnosti
Foto

Protože jsem se vždy přimlouval za normalizaci vztahů s Kubou, takže jsem rád, že se mi Obamu v tomto ohledu podařilo přemluvit.

1 3
možnosti
PK

Cuba si, Yankee si ... druhá strana říká, že Obama ustoupil a nic nezískal.Možná že přes čilejší styk a emigranty a dolary rozloží více než tvrdým jednáním.

0 1
možnosti
MD

Nejen Obamuv socialismus ma jeden zakladni problem. Kde na nej brat penize. Takze se nam sinusovka prehoupla do jine polarity, z niz se zaplati Obamuv minuly a pokud se amici nepouci po pruchodu sin. nulou i pristi pana/pani X socialismus.

1 0
možnosti
DK

Jak mel obama ovlivnit situaci ohledne problemu policie s cernochy? Cernosi se v USA dopousti vetsiny trestnych cinu. Nekteri policiste jsou zcela urcite rasiste, ale hlavni problem je v necem jinem. Ja jsem treba bydlel v Baltimore a skoro kazdy den se tam strilelo. Pachateli (i obeti) byli v prevazne vetsine cernosi.

1 0
možnosti
Foto

Největší jeho výhrou bylo zavedení Obamacare, to je fakt, ale tato jeho výhra se stala prohrou celého do té doby celkem dobře fungujícího zdravotnictví. Tyhle komunistické manýry šly vždy proti těm nejchudším i když rétoricky tvrdí opak.

Komunismus, fašismus a z nich různé odvozeniny jako socialismus či nacismus jsou největší ideologické omyly lidské společnosti a lidé kteří je prosazují jsou buď nemorální, nebo hloupí.

6 3
možnosti
Foto

Nelze hovořit o dobře fungující zdravotní péči, pokud je z ní vyloučena více než 1/10 obyvatelstva a navíc je proto hodně drahá (chybí úspory z rozsahu).

1 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik