Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

První, co by se mělo uzákonit, aby každý zaměstnanec dostal na svůj vlastní účet, nebo do ruky celou mzdu, nekrácenou o odvody a daň. Toto státní výpalné by si měl pak každý sám odvést. Nevím, co by pracující dělali, až by jim na účte přišlo 30tis a oni by 15 tis museli odvést státu.

Loupežníci tento pocit oloupení nechávají na zaměstnavatelích. Jsou to zločinci a ještě zbabělci.

1 0
možnosti
Foto

Pláčete sice srdceryvně, ale na špatném hrobě. Můžete hádat která strana nás do současného marastu dostala.

4 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že všechny svorným dílem.

0 1
možnosti
IS

Ekonomie není Vaše silná stránka. Ostatně, k čemu by Vám ve Vaší straně, potažmo u vaší pozice v EU byla, že?

5 0
možnosti
Foto

Kupředu levá do třídního boje !

2 0
možnosti
ŠZ

Vážená soudružko Konečná.

Ta věc má jeden docela srandovní háček. Pokud jsem dobře sledoval zprávy, tak nejdříve se začalo přidávat státním zaměstnancům a to takovým tempem, že se zvedl průměrný příjem. Začali mít více, než lidé ve výrobních podnicích. To nikdy předtím nebylo. A pak začali soudruzi z ČSSD popichovat ty dělníky, aby si řekli o přidání. Těch je nedostatek, protože dneska kdo si v práci ušpiní ruce je za nýmanda. Navíc, jak správně podotkl pan Kysilka, státní správa "vyluxovala" spoustu pracovníků do neproduktivní ale lépe placené státní správy. To zvyšování platů má ale taky jeden vedlejší efekt. Možná skrytě hlavní. Za mzdami totiž půjdou i ceny. A už tu máme tu tolik toužebně očekávanou inflaci. Ty vaše kecy o tom, že dělník na západě má x-krát více v přepočtu na Kč jsou hloupé. Znám lidi, kteří mají ca 1400 € a s tím vyžijí asi jako já s dvaceti tis. netto. To vy ale nemůžete posoudit, protože jste se v praktickém životě nikdy neocitla. Pokud mě paměť neklame, v parlamentu jste se ocitla nedopatřením ještě jako studentka. Od té doby žijete ve věži ze slonoviny.

11 0
možnosti
Foto

jakmile přestane darebácké znehodnocování koruny, platy vzrostou automaticky

1 0
možnosti
Foto

Odborníci odhadují, že po skončení intervencí ČNB může koruna posílit až na 25 Kč za Euro. I kdyby se stalo toto maximum, znamená to proti současným 27 Kč za Euro zhodnocení asi 7%. A to si fakt myslíte, že toto povede k nějakým dramatickým změnám v platech?

0 0
možnosti
Foto

J58a50k48u22b 66R96o40t87h

19. 1. 2017 10:14

Senioři si vzpomněli a dupli hned při prvních svobodných volbách. Ještě totiž nezapomněli na to, jak je vaše rodná partaj obrala o léta placené důchodové pojištění, jak jim vaše rudé orgány přiznaly důchody doslova žebrácké a jak některým ani penzi nepřiznaly. Měl jsem tu čest v osmdesátých letech pracovat s panem Hanzelkou. Ten žádný důchod nedostal a v pokročilém věku musel makat jako sadař, aby měl co do huby. Má babička, která až do roku 49 dřela na vlastním statku, aby pak byla z domova vyhnána na korbě auta a přesídlena do vyrabovaných Sudet, měla ještě v roce 85 důchod neuvěřitelných 600 Kčs. Takže být vámi, raději sklapnu, přeplácená a nic nedělající soustružko.;-€

8 0
možnosti
Foto

no, já osobně jsem nejvíc naštvanej, když vidím platy europoslanců a současně ty nesmysly, které zplodí.

5 0
možnosti
Foto

Jo zaměstnanec strojírenského podniku 36 000, asi nebyly myšleny dělnické profese. :-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS