Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když současní komunisté kritizují nadbíhání korporacím, je to mimořádně chucpe.Vždyť zrovna ti čeští jsou příkladem poskoků nadnárodního kapitálu.

1 0
možnosti
Foto

politikové ČSSD mají své funkce jako výnosný job, proto dělají vše, aby u něj zůstali. Z toho logicky plyne - neodporovat propandě a krýt zájmy korporací Rv

1 0
možnosti
Foto

J58a37k90u67b 26R26o78t16h

13. 1. 2017 17:55

Když se škrtne "ne", tak píše Kočná. To je asi vše, co se k tomu blábolu ohledně smlouvy dá říci. Mimochodem, už jste si konečně znění (což se týká i návrhů znění TTIP) přečetla, nebo je pro vás stále "tajné"?;-D

1 0
možnosti
Foto

... mně osobně by spíš zajímalo, proč se tomu zrovna vy divíte? Nebo to nebyla KSČM, kdo spolu s odbory, za pomoc lží a prázdných frází, umožnil této straně a lidem takových kvalit (podobných velice kvalitám i vašich členů) dostat se k moci, a ohlupovat tento národ a podobně? Tunelování a rozkrádání, zneužívání pravomocí, jak říkají mnozí odcházející členové - naprosto lživé kampaně, návrat k minulosti a porušování demokratických, parlamentních a dokonce ústavních principů, přitom všem vy a vaše strana zdárně asistujete - nestydíte se za napomáhání tomu všemu?

4 2
možnosti
Foto

Nesvádějte to prosím na komunisty. Nejsem žádný jejich příznivec nebo snad dokonce volič, ale na tom marasmu máme podíl všichni.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS