Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém nastává, když politici začnou mluvit lidem do jejich práce, podnikání a vzájemných směn. To vyvolává všechny ty problémy o kterých politici mluví a chtějí je řešit pomocí těch samých metod, kterými je způsobili. Kdyby raději nic nedělali, žilo by se všem daleko lépe, tedy kromě nich. Parazit by si musel nají jiný způsob obživy a začít dělat něco užitečného pro ostatní lidi.

1 0
možnosti

Prapříčinou je únor 48. To vy ovšem nerada pochopíte.

2 1
možnosti
Foto

No jistě, 40 let žádný kapitál do zahraničí neodtékal.

0 0
možnosti

Ach bože, pláčete sice hezky, ale na špatném hrobě. Běžte na Gottwaldův hrob a tam se vyplačte.

2 0
možnosti
Foto

A33l11e61š 94M93e24r68t57a

28. 11. 2016 18:29

Banky nejsou tím úplně nejlepším přikladem zpackané privatizace, protože ještě před prodejem už byly z velké části vyrabované. Spíše bych nakopal naše tehdejší politiky za to, že zprivatizovali vodárny a Transgas, tedy odvětví, která nesou zlatá vejce a vyloupit je je problém.

3 1
možnosti

Samozřejmě že máte naprostou pravdu - Mj., o tomto tématu se veřejně vůbec nemluví. ČR jako montovna slušně živí kde koho, odměnou je srandovní mzda. Až posuď souhlas ...

Jako vždy se hlásí žák Plha - "A kdo to zavinil" !? Odpověď - KSČ.

Opomnělo se slovo - Akumulace kapitálu a modernizace socialistických výrobních prostředků - Vymyslelo se nové slovo - Vše do spotřeby - a hlavně - Zadarmo !...

Po r. 1989 , zlomkové vyjímky funkčnosti bývalého hospodářství ČSSR + děly se nepochybné hlouposti a podvody privatizace. Musí padnout - Celá průmyslová odvětví, jako daň dobové ideologii !

např. Vše, co souvisí se svobodným příjmem a vysíláním informací - celý telekomunikační sektor - , (bez možnosti státní kontroly). ... Ano lidé dřou, ale cestou extenzivity. Jiní, na to jdou cestou intenzivní a vyrobí více. Lokomotiva ke koupi - Mikrovlnná trouba byla v troubě ... Nejlepší příklad té katastrofy - Škoda Ml.Boleslav.

Lepšího vývoje jako ČSSR a Rakousko, asi není, tak blízké země ...

Je dobré to zavinit, ještě lepší o tom psát, úplně nejlepší se nápravou toho všeho živit ! Nikdo, pro rozvoj Kapitalismu toho neudělal více, jako Východní blok s celou RHVP a Komunisty v čele ... l :-)

2 0
možnosti

Toto zavinila bezmocná KSČM? Jak to uďáli?

0 0
možnosti

Také si po večerech opakujete, že tržní hospodářství to vyřeší a ať se každý stará o svou zadinku? Takže voda není naše, městské byty jsme rozprodali, abychom dnes hlásali, že budeme stavět sociální byty (hm...ty bývalé byly nákladné na údržbu a ty sociální nebudou), takže jsem skeptik, protože stále čekám, kdy budeme na úrovni Rakouska a bohužel, láska a pravda dostala a dostává na prdel...;-€

2 0
možnosti
Foto

čeští letití politici byli a jsou podle mne koupení agenty zahraniční mafie, protože přece není možné, aby byli tak prostodušší, jak se chovali a chovají.

0 0
možnosti

A kdo je má pojmenovat??

Jsou celkem známy- jen ochota síly, která je označí a vymaluje jasné konání všech zločinů. Ale to asi nestačí - koho má na prokuraturách, policajtech a soudech? To představuje ještě delší cestu a záleží na nás občanech, statečnosti!

0 0
možnosti

Vážená paní poslankyně, jaksi mně zde chybí jasné pojmenování hlavních "privatizátorů", organizátorů a pomahačů z let1990 až 2000! Zvláště toho jednoho, který se tím bezostyšně chlubí, přičemž to hraničílo až s trestým činem rozvracení republiky či její ekonomiky. A taky jasné vyjmenování politických stran, které stály v čele tohoto pokroku, který nás například zbavil vodáren a dovolil bezuzdné ždímání spotřebitelů.....

1 0
možnosti

"mně zde chybí jasné pojmenování hlavních "privatizátorů", organizátorů a pomahačů z let1990 až 2000!"

Havlovi spiklenci - KŠC?

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik